שירות לאומי בחי רמון,
קול קורא

galvin

New member
שירות לאומי בחי רמון, ../images/Emo124.gif קול קורא

שלום לכולם, מי שלא מכיר - אני גל ואני מנהל גן זואולוגי קטן של רשות הטבע והגנים, במצפה רמון. הגן מציג בעלי חיים מדבריים קטנים (זוחלים, מכרסמים ופרוקי רגלים), וכן צומח מדברי - ויעודו - חינוך והדרכה לשמירת טבע. עיקר פעילותנו עם קבוצות תלמידים, חיילים ומטיילים אחרים וכן עם תיירים ותושבי מצפה רמון. באתר בן שירות לאומי אחד, אף שישנם שני תקנים, ובמרץ הוא מסיים ממילא. אנו מחפשים מחליף ראוי! תיאור התפקיד: טיפול בבעלי החיים, העבודה כוללת קבלת קהל והדרכה (בודדים וקבוצות) בנושאי אקולוגיה מדברית, זואולוגיה ושמירת טבע, עבודה עם קופה וכספים, ובעיקר - יש הרבה מקום לחדש להשקיע לפי הענין. דרישות התפקיד - * יכולת הדרכה ועמידה מול קהל - בעברית ובאנגלית, לפחות. רצוי נסיון בהדרכה. * ידע מסוים במדעי הטבע \ הסביבה. למשל - מגמת ביולוגיה, חוגי סיור, ידע אישי, נסיון שדה. * מגורים במצפה רמון, כמובן, בדירה של החי רמון. לאוהבי בעלי חיים, מדבר ושקט - החי רמון הוא מקום נהדר ללמוד בו ולטייל סביבו, וכמובן לעזור לקרב עוד קצת מהציבור אל שמירת הטבע והזואולוגיה. מי שמעונינ\ת מוזמן ליצור קשר, ולבוא לבקר כמובן. חג אורים שמח, גל. 057-7762167, 08-6588755 [email protected] ** אפשר ואשמח אם תפיצו בין מכרים רלבנטיים, גם אלו שלא באים מתחום הזוחלים דווקא. תודה

mbsgf

New member
בהצלחה!

אח, מי שיכנס לתפקיד הזה יהיה בר מזל! הייתי מוכן להמיר את השירות הצבאי שלי תמורת שירות לאומי מאין זה.

למעלה