שירות לנוסע - דיילי קרקע

billygilman

New member
שירות לנוסע - דיילי קרקע

יש לי אפשרות לעבוד כדייל קרקע באחד מחרות שירותי הקרקע בשדה התעופה. תוכלו לתת לי יותר פרטים על התפקיד הזה. כמו באיזה תוכנות משתמשים מה לומדים בקורס וכו' אשמח לדעת כל פרט קטן. זה יעזור לי בקבלת ההחלטות שלי. :)

HELLAS

New member
פרט אחד שידוע לי

זה שהעבודה היא במשמרות - קח את זה בחשבון אם זה מתאים לך. גם לפי ידיעתי, לא משלמים לך כשאתה בקורס לפני התחלת העבודה. בכל מקרה - בהצלחה !

itamar365

New member
אז ככה...

קצת פרטים : ישנן מספר חברות שירותי קרקע (הנדלינג) שמספקות שירות לכל החברות מלבד אל על. QAS, GHI, AERO HENDLING, ולאופר תעופה (שעתידה להתמזג בקרוב עם חברת GHI ולהפוך למובילה בתחום). לכל חברה כזאת ישנן את חברות התעופה הקבועות וחברות הצ'רטר למיניהן. לכל חברה תעופה התוכנה שלה, למעט טיסות הצ'רטר שמבוצעות ע"י תוכנה אחת יחידה, לא יעזור אם אתן לך את שמה, זה לא ייתן לך כלום. התוכנה עצמה מאוד טיפשה ולא מורכבת או מסובכת. העבודה בחברות ההנדלינג היא לפי טיסות ולא לפי משמרות כפי שנטען, דהיינו, אתה רשום כמבצע טיסה ולא כאילו הגעת למשמרת שאורכה X שעות. ברוב החברות ניתנים לעובדים כרטיסי טיסה לעובדים בהם. ובכל חברת הנדלינג מחליטים לאיזו חברה אתה תשתייך. העבודה בטיסה משמעותה ביצוע קליטה לטיסה של נוסעים (CHECK IN) וביצוע עלייה למטוס (BOARDING). המשכורת אפשר להגיד , לא משהו למעט בחודשי הקיץ שבהם תטחן עבודה ותגיע הביתה מותש. צריך לקחת בחשבון שלפעמים הימים הופכים ללילות והלילות לימים, אתה תגיע הביתה ב9:00 בבוקר ותלך לישון עד אחה"צ ותצטרך לחזור לעבודה בשעות הלילה. עבודה מהנה עם קידום לתפקידי אחראי. הותיקה והטובה מבין החברות היא לאופר תעופה ויש בה את מירב חברות התעופה הקבועות והצ'רטרים. עוד שאלות ???

itamar365

New member
שכחתי גם להוסיף...

שלא מדובר רק בטיפול בטיסות היוצאות מהארץ אלא גם בטיפול בטיסות הנכנסות, ליווי נוסעים מיוחדים (נכים, ילדים וכו'), ליווי צוותי אוויר ועוד. קח בחשבון שהעבודה היא עבודה קשה ולא פשוטה כפי שהיא נראית. בהצלחה. (תגיד, לאיזה חברה אתה מתכוון להגיע ומתי מתחיל קורס הדיילים שלך).

itamar365

New member
וגם ש.....

לא כפי שנטען כאן, אתה מקבל תשלום מלא עבור הקורס שאתה עובר שהוא בדר"כ בין שבוע ל-10 ימים, כולל ארוחות.

billygilman

New member
תודה ודרך אגב

אני סיימתי לימודי תעופה מתאם יאטה גם בארץ וגם בחו"ל בגלל זה שאלתי איזה תוכנה אולי אני מכיר אותה. בכל מקרה העבודה נראת לי. תודה

ora506

New member
שכחת לציין דבר מאד חשוב,השכר!

עובד מתחיל במשמרות רגילות ז"א לא שבת שישי או לילות מקבל: 18 שקלים לשעה,לא יותר.

gilgor

New member
חוץ מדיילי קרקע שהחברות האלה מספקות

גם גם מספקות שירותי קייטריניג ותפעול למטוסים? QAS מתפעלים את ארקיע

gilgor

New member
אז קבלו עידכון..

QAS מתפעלים את בריטיש, ארקיע, רואיל גורדניאן, קונטיננטל, סוויס, אייר קנדה, אוסטריין וכו וכו

gilgor

New member
עוד כמה חברות שQAS מתפעלת..

סוויס, קונטיננטל, ארקיע, RJ, אוסטריין, בריטיש איירוייז, אייר קנדה וכו וכו..

למעלה