שירות לקוי מאוד בנעלי GEARNE

™DHS MONO

New member
שירות לקוי מאוד בנעלי GEARNE../images/Emo124.gif

לפני כשבוע (יום שלישי) רכשתי נעלי רכיבה של GEARNE.שילמתי עליהם כ 580 שקלים,ויצאתי לרכב.ביום שבת רכבתי על האופניים עם החברים...שפתאום העירו את תשומת ליבי על אחד הסקוצים שחסר בנעל....ואכן הסקוץ הקידמי בנעל ימין נעלם כלא היה....הוא פשוט נתלש מהנעל...הלכתי ביום ראשון לחנות וביקשתי נעליים חדשות....תגובת המוכר היתה "אני אבדוק עם היבואן" ...אמרתי סבבה...מכיון שלא היה לי כל ספק שהנעליים יוחלפו באחריות,לקחתי נעליים אחרות,טובות יותר.והוספתי את ההפרש....עד כאן אין לי שום בעיה.... הבעיה מתחילה כאשר היבואן שאול,טוען לשימוש בילתי סביר בנעל....הוא סירב להחליף לי את הנעל,סירב לתת לי נעל חלופית במחיר עלות...הייתי צריך לשלם על הנעל החדשה מחיר מלא....מה שאני בא לומר כאן זה דבר מאוד פשוט....אם חברה כמו GEARNE שהיא חברה מעולה...יוצרת לעצמה תדמית כל כך לא רצינית בגלל יבואן אטום וחסר כל התחשבות בצרכן,הדבר מצער מאוד...ההפסד הוא של GEARNE....רק תיזהרו.....נעל בת 4 ימים לא מוחלפת במסגרת האחריות....!!!! כרגע אני עומד מול GEARNE ITALY. אני בטוח שאני אקבל נעל חדשה... חבל שמגיעים לאחריות זה נראה כמו....תחסכו את זה ממני.....

למעלה