שירות מהיר ויעיל של החברה לנעלי הג'ון מיטשל
כמה אני מתרגשת לכתוב פה!!
אז ככה- יש לנו נסיכה בת שנתיים ו-4 חודשים. נולדה עם קלאב- פוט,
עברה 5 גבסים, ומיד לנעליים (לא, לא היה ניתוחון...),
מהרגע שנודע לי בהריון על הקלאב פוט הפורום הזה היה מקום המפלט שלי...
בתחילה בתור סמויה ואח"כ השתתפתי פה ושם...ולאט לאט כשהרגשנו עמוק בתוך הענינים וזה פשוט הפך לחלק מהשיגרה זנחתי קצת את המקום פה,
ועכשו, רציתי רק לשתף בסיפורון קטן-
יש לי ילדה מתוקה ושובבה מאאאד!! היא קפצה במיטה עם הנעליים, השתוללה ורקדה ולקינוח דפקה אותם בכל הכח בסורגי המיטה (היא ישנה במיטת תינוק) וכמובן שלא נותר למוט אלא להישבר!! (אני אצרף תמונה) שלחתי ביום רביעי מייל לחברה בצירוף תמונה והיום יום ראשון, השליח כבר היה אצלי עם חלקים חדשים למוט שהרכבתי לבד. (מאד קל) אין צורך להוסיף שכמובן לא הייתי צריכה לשלם כלום!!
אין על השירות שלהם! ( נעלי הג'ון מיטשל כמובן).
תוך 4 ימים בלבד היה לנו שוב נעליים מתוקנות לשים לה וככה לא נהיה הפסקה גדולה מדי.
כמה אני מתרגשת לכתוב פה!!
אז ככה- יש לנו נסיכה בת שנתיים ו-4 חודשים. נולדה עם קלאב- פוט,
עברה 5 גבסים, ומיד לנעליים (לא, לא היה ניתוחון...),
מהרגע שנודע לי בהריון על הקלאב פוט הפורום הזה היה מקום המפלט שלי...
בתחילה בתור סמויה ואח"כ השתתפתי פה ושם...ולאט לאט כשהרגשנו עמוק בתוך הענינים וזה פשוט הפך לחלק מהשיגרה זנחתי קצת את המקום פה,
ועכשו, רציתי רק לשתף בסיפורון קטן-
יש לי ילדה מתוקה ושובבה מאאאד!! היא קפצה במיטה עם הנעליים, השתוללה ורקדה ולקינוח דפקה אותם בכל הכח בסורגי המיטה (היא ישנה במיטת תינוק) וכמובן שלא נותר למוט אלא להישבר!! (אני אצרף תמונה) שלחתי ביום רביעי מייל לחברה בצירוף תמונה והיום יום ראשון, השליח כבר היה אצלי עם חלקים חדשים למוט שהרכבתי לבד. (מאד קל) אין צורך להוסיף שכמובן לא הייתי צריכה לשלם כלום!!
אין על השירות שלהם! ( נעלי הג'ון מיטשל כמובן).
תוך 4 ימים בלבד היה לנו שוב נעליים מתוקנות לשים לה וככה לא נהיה הפסקה גדולה מדי.