שירות מילואים בפעם הראשונה

Musedol

New member
שירות מילואים בפעם הראשונה

בוקר טוב וחג שישי שמח :)
ביום ראשון אתייצב לשירות מילואים בפעם הראשונה מאז השחרור (שנתיים) - ויש לי מס' שאלות ...
כמה שכר אקבל ? אני עובדת , אבל לא עבדתי בשבועיים האחרונים כי אני סטודנטית בתקופת מבחנים . אני גם משרתת בתפקיד עורפי ביחידה עורפית .
מהיישוב שלי אין כל כך תחבורה ציבורית לייעד שאני אמורה להגיע אליו - כלומר , יש , אבל בשעות לא שעות . האם ניתן להגיע עם רכב לתחנת רכבת ולהחנות אותו שם ולנסוע ברכבת ? וכמובן ... לקבל על זה החזרי נסיעות ?
איך הולכת כל הפרוצדורה של קבלת השכר ? אני צריכה להגיש איזשהו טופס למעסיק שלי ?
אודה לתגובתכם
שבת שלום

guya72

New member
מילואים

1. תשלום - ניתן לבדוק באתר ביטוח לאומי. יש שם מחשבון שכר מילואים.

2. אם את משתמשת בתחבורה ציבורית (כלומר, בשוברי הנסיעה), אינך מקבלת החזר על נסיעה ברכב פרטי.
תסעי עם האוטובוס שיוצא בשעה סבירה, ותגיעי מתי שתגיעי. ואם תאחרי - מירב הסיכויים שלא יקרה כלום.(את כבר לא בסדיר).

3. בסוף המילואים את מקבלת טופס 3010, המהווה אישור על ימי מילואים. את מוסרת את הטופס הנ"ל למעסיק.
פירוט יותר מלא על התשלום - ניתן למצוא בהודעת קודמות בפורום.

Musedol

New member
קודם כל , תודה רבה על התגובה המהירה :)

השוברים ששלחו לי הם רק ליום אחד ספציפי - ואני עושה משמרות של 12 - 12 - משמע , יהיו לי עוד ימים להגיע ... אם אגיע ביום ראשון עם השובר של האוטובוס - האם אקבל שוברים חדשים או שאוכל לבקש החזרי נסיעות ?
ואם אינני משתכרת שכר מינימום , אלא פחות - לא הבנתי כמה יהיה התגמול (הסתכלתי במחשבון בביטוח לאומי ולא ממש ברור :( )

שוב תודה

guya72

New member
המשך

אני לא מכיר את העניין השלישותי ביחידה ללא סידורי לינה (אני מניח שזה סוג היחידה), ואינני רוצה לנחש.
התשלום המינימלי הוא כ-190 ש"ח ליום (ובמקרים מסויימים, אולי תהיי זכאית לקבל בונוס של 40%. אני מתנצל - אך אין לי כוח להסביר בנושא הבונוס).

אושי231

New member
לגבי השוברים- את יכולה לקבל מנציגי הקישור

של יחידתך שוברי נסיעה לחזרה במעמד החיול.
היה ונאלצת לשלם בשלב כלשהו מכספך, שמרי את הקבלות וכתבי מאחוריהן שם ומספר אישי והגישי לנציגי הקישור בפעם הבאה שתראי אותם. התשלום יוזן ישירות לחשבון הבנק שלך.

למעלה