שירות מינימליסטי ככל האפשר

gk01

New member
שירות מינימליסטי ככל האפשר

שלום לכולם.
קיבלתי את הפטור אך אני מרגיש כי אני חייב לתרום את תרומתי למדינה כמו שאר אזרחי מדינת ישראל.
מכיוון שאני עוסק בספורט כלשהו (שהוא גם מקום עבודתי והקריירה שלי) אני חייב לשרת בתפקיד אשר יוכל להסתדר עם שעות האימונים (בעיקר בבוקר).
מה הסיכוי שאקבל תפקיד שאינו מצריך הגעה יום יומית לבסיס?

Run for a Fall

New member
היי

תבדוק אם אתה זכאי לקבל מעמד של ספורטאי מצטיין.
חוץ מזה יש המון תפקידים שעובדים בהם במשמרות או בשעות מאוחרות יותר מהרגיל, הכי טוב להציג לתא מתנדבים את המצב שלך ולשאול אותם מה עושים במקרה כזה.

בהצלחה.

genzer100

New member
אם הוא מתנדב אז

הוא לא יכול לקבל תעודה של ספורטאי מצטיין, כאילו לא נראה לי שזה הגיוני

Run for a Fall

New member
למה לא...?

יש אלפי סיבות שבגללן אנשים מקבלים פטור, ולא כולן מגבילות בהכרח את היכולת הגופנית של הבן אדם לעסוק בספורט וכו'. אם יש מתנדבים שמגיעים לשירות קרבי (!) אני ממש לא רואה סיבה למה מתנדבים לא יכולים להיות גם ספורטאים מצטיינים... הכל תלוי בבעיה הרפואית עצמה.

genzer100

New member
אני חושבת ש...

(וזאת רק דעה אני לא יודעת את זה בוודאות) שהצבא לא "יבזבז" על מתנדב ספורטי מצטיין. הוא גם משלם למתנדב כמעט כפול וגם המתנדב יעשה פחות ממה שהפטורים שלו מונעים ממנו?
לא נשמע לי הגיוני, אבל מצד שני הקשר בין הגיון וצהל מיקרי בהחלט

genzer100

New member
...

הסיכוי שלך לקבל כמעט כל מה שאתה רוצה בצבא בתור מתנדב גדל - מ0.0000001% ל0.5% שזה אחלה שיפור אבל עדיין לדעתי דיי חסר סיכוי, אלא אם כן הפטור שלך הוא על נפשי (שאני מניחה שזה המצב אם אתה ספורטי) ואז זה תלוי בהמלצות שתקבל מפסיכיאטרים,
בכל מקרה, תמיד שווה לנסות ובד"כ תא מתנדבים מנסה ללכת עם הרצונות שלנו ככה שפשוט כדי לך לנסות, אין לך מה להפסיד,
בהצלחה

Queen Erised

New member
שוב,

כפי שכבר ענו לך - תפנה לתא מתנדבים ותבדוק איך אפשר למצוא תפקיד שיתאים לצרכים שלך. :)

gk01

New member
תודה

תודה רבה. טיפה קשה לתפוס אותם אבל אני לא מתייאש.
דרך אגב הפטור הוא נפשי

למעלה