שירות צבאי

ggrrrWINTER

New member
שירות צבאי

האם יציאה על אי התאמה יכולה למנוע או להוריד את סיכוי הקבלה שלי ללימודי הרפואה? תודה מראש! (ד"א אני בת
)

morancho1

New member
היי,

אם תדפדפי אחורה תיתקלי בשאלה דומה מאת החתול במגפיים..שהפך לשרשור מפלצתי. מה שאני יכולה להגיד לך, שבראיון יכולים בהחלט לשאול מהי הסיבה בגללה לא התגייסת לצבא. אם סתם התחמקת, ולא "פיצית" באיזה התנדבות או שירות לאומי, זה יכול להיות בעוכרייך. המטרה של הראיונות היא לחפש רופא שיש לו אחריות לקהילה בה הוא חי, בין השאר, ומכאן שהעניין הופך לרלוונטי בקבלה לרפואה. לפחות בחלק מהאוניברסיטאות.

ggrrrWINTER

New member
תודה רבה

יצאתי על אי התאמה אני מתנדבת ב3 מקומות מבוגרים, מד"א וילדים אוטיסטיים השאלה היא האם העובדה שיצאתי על סיבות פציפסטיות אך הצבא רשם חוסר התאמה למסגרת יכול להקשות עלי מאוד את הכניסה לאחת האוניברסטיאות בארץ?

אני לא חושבת שזה יקשה מאוד

יכול להיות שזה יעלה בראיון, ואז תצטרכי להסביר למה יצאת מהצבא ומה עשית מאז, אבל מאחר ואת מתנדבת לא מעט, אני לא חושבת שזה ממש יזיק לסיכויי הקבלה שלך.

morancho1

New member
אהלן.

כן התאמה לא התאמה..מה זה משנה? מה שמשנה שאת הזמן שלך נתת לא במקום אחד אלא בשלושה.. עשית מצווה גדולה, עזרת להרבה אנשים, והרי זה תפקידו של רופא אוהב אנשים לא? ייתכן מאוד שבמקום קצת "פלצני" כמו ב"ש יקשו עלייך לגבי הפציפיזם. כמו למשל: "איך את חיה במדינה שהצבא מגן עליה" וכולי. כל עוד את מאמינה במשהו אני לא רואה סיבה שזה יהיה בעוכרייך. הלוואי וכל מי שהשתחרר על "פציפיזם" היה מתנדב כמוך. ישר כוח.

למעלה