שירות קבצים חדש :)

Justin Angel

New member
שירות קבצים חדש :)

אחרי שקיבלתי אינטרנט מהיר, אני החלטתי שאני אתן לחברי הפורום להוריד לי מהמחשב קבצים. בהתאם לכך פתחתי ספריית Shared Folders בICQ שלי, ומשם יהיה ניתן להוריד שירים הקשורים לנושא הפורום. אני כל יום אוסיף שיר, ואוריד אותו שלושה ימים לאחר מכן. היום, בהתחלה, אני שם שלושה שירים שירדו מהשרת עוד שלושה ימים. והנה רשימת השירים להיום: Gaelic Storm - Tree - 09 - An Poc Ar Buile - שיר עם אירי בגאלית-אירית, קצב מצויין, מילים נהדרות, ולחן מקסים :) native american - Amazing Grace - זהו שיר ההלוויה הנוצרי המסורתי Amazing grace ששר בסגנון אינדיאני מסורתי, באחת מהשפות האינדיאניות :) wicca - Mother I Feel You - שיר וויקאני לכל דבר, המדבר על נוכחתה של אמא אדמה בכל מקום :)

Justin Angel

New member
קצת מידע טכני

למי שלא יודע, מספר הICQ שלי הוא #50691081, וניתן יהיה להיכנס לספריית הקבצים כאשר אני מחובר בלחיצה על כפתור הקטן ליד השם שלי :)

Cath

New member
אחלה גיטריסט, ד"א..!

פשוט הייתי חייב להגיד את זה:) יש לי מספר דיסקים שלו, אבל לא ידעתי שהוא מבצע את Amazing Grace.. יש לי גירסה יותר מצחיקה, אינסטרומנטאלית של להקת פאנק אירית בשם Dropkick Murphys..

הגירסה הכי נחמדה שלו זה

הגירסה לחמישית של בטהובן
השם של הלהקה מוכר לי, אבל אני לא מכיר שירים

Cath

New member
תנסה לחפש..

אני מאמין שתמצא אותם דרך מנועי-חיפוש סיגנון KaZaA, או אודיו גאלאקסי (אוי, לי- אני תומך במוסיקה פירטית! :)) יש להם, מן המפורסמים -גירסה ל- Wild Rover(אירי עממי), Barroom Hero(נחמד, עם- Bagpipes) ו-Devil´s Brigade.

Cath

New member
הוא באמת נסגר??!

הממ..סליחה, ומשתתף בצערך, אישית לא השתמשתי בו

למעלה