שירות תיווך טלפוני לחירשים- עסק!

mimsar

New member
שירות תיווך טלפוני לחירשים- עסק!

שלום לרצינים בלבד! יש לך מחשב PC ואתה רוצה באמת לעבוד בתור עצמאי דרך מחשב שלך? אני רוצה להציע רעיון לעבודה, רעיון שקשור לצ'אטים במחשב עם חירשים (אנשים שאינם יכולים בכלל לדבר בטלפון) לאנשים רצינים שהינם עובדים מהבית דרך מחשב PC או שיש להם כבר עסק ביתי (עסק "טלמרקטינג" או עסק דומה) שרוצים לפתח עוד עסק והרוצים להרוויח כסף נוסף. מדובר ברעיון פשוט: יש בארץ קהילת חירשים ומתחרשים שאינם יכולים לדבר בטלפון ונעזרים בבני המשפחה כדי להתקשר בטלפון אל העולם החיצוני ולפעמים זה פוגע בעצמאותם או בפרטיותם שהחירשים זקוקים להם מעצם בני אדם עם רגשות. דוגמאות: פנייה טלפונית להזמנת תור אצל רופא, הזמנת חדר במלון ,הזמנת שירותים אישיים הדרושים דיסקרטיות, לא להעניס עומס של אחריות על הוריי החירשים וכו'. הרעיון הטכני והפשוט: 1. עמדת מחשב PC 2. בעל חיבור לאינטרנט מהיר 3. בעל חשבון ב-ICQ או ב-MESSENGER MSN 4. זמינות לגישה למחשב PC במשך רוב השעות 5. רצינות לעבודה לאורך הזמן (ניתן לפתח את השירות לשתי משמרות) 6. בעתיד ניתן להקים אתר בעלי תכונות של צ'אט לתיווך. התיווך בין חירש למוקדן יבוצע דרך ICQ או MESSENGER בזמן אמיתי, ישיר ואונליין. מדובר בקהילה שיש בה 10,000 חירשים שאינם יכולים לדבר בטלפון ועוד כ-500,000 כבדי השמיעה בדרגות שונות של מוגבלות שמיעה וחלקם לא יכולים לדבר עם אנשים זרים למעט בני משפחתם. אינני מדבר על התעשרות בגדול אבל יש פה רעיון עבודה שיכול להתאים לבעלי "עסקים מהבית" בתור עצמאי או שיש להם מזכירה משלהם שלא כל כך עסוקה ממש והרוצים לפתח עוד עסק מהבית בתקופת מיתון עמוק. אני חירש עם ניסיון רב במגעים עם קהילת החירשים ואשמש כיועץ עבור בעל עסק ויש ברשותי תוכנית להפעלה מיידית והרחבת נפח של לקוחות בטווח ארוך בנוסף לחוזה עם ניסוח משפטי של עו"ד מוסמך (יהיה אצלי מוכן בקרוב מאוד) שיש לי על מנת להסדיר את הרעיון לעסק שתיארתי בצורה טובה לטובת בעל העסק ולקוחות חירשים.נשאר לי רק למצוא אדם מתאים, רציני ואדיב באישיותו(זה נכון בלשון של זכר וגם נקבה). לרציניים יוכלו לשלוח מייל לכתובת:[email protected] המוטו שלי: שירות טוב, אדיב ויעיל יביא את החירשים לנחלת עצמאות ופרטיות לתמיד ובאופן קבע. חשבו היטב ובהצלחה! mimsar

למעלה