שירות תשלומים יש לי שני בלוגים אך אחבר שירות תשלומים אחד לשניהם? בבקשה
ד דלית1709 New member 6/7/07 #1 שירות תשלומים יש לי שני בלוגים אך אחבר שירות תשלומים אחד לשניהם? בבקשה
Purple Mushroom New member 6/7/07 #3 אבל אפשר 2 חשבונות שונים. זה כמו חשבונות בנקים . לא ? מקווה שכן , אני לא יודע . לי יש בינתיים רק אחד, ונירשמתי לתשלומים לפני המון זמן (11.2.2007) , אז אני כבר לא זוכר כל כך. בינתיים אני אוסף אגורה ביום בערך
אבל אפשר 2 חשבונות שונים. זה כמו חשבונות בנקים . לא ? מקווה שכן , אני לא יודע . לי יש בינתיים רק אחד, ונירשמתי לתשלומים לפני המון זמן (11.2.2007) , אז אני כבר לא זוכר כל כך. בינתיים אני אוסף אגורה ביום בערך
W wranger New member 7/7/07 #4 מנצלש קלות - אני מנסה לכוון ככה שאני אגיע ל80 הראשונים כמה שיותר קרוב ליום ההולדת שלי (אוטוטו, בסוף יולי), כך שאני אוכל להגיד שקיבלתי מתנה מבצלאל.
מנצלש קלות - אני מנסה לכוון ככה שאני אגיע ל80 הראשונים כמה שיותר קרוב ליום ההולדת שלי (אוטוטו, בסוף יולי), כך שאני אוכל להגיד שקיבלתי מתנה מבצלאל.
Purple Mushroom New member 7/7/07 #5 ../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif מזל טוב ! אולי אני אצליח להגיע ל80 ש"ח ראשונים ביום ההולדת הבא שלי . בשנה הבאה
../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif מזל טוב ! אולי אני אצליח להגיע ל80 ש"ח ראשונים ביום ההולדת הבא שלי . בשנה הבאה
ע ע ל ו מ ה New member 7/7/07 #7 כמה כניסות חסרות לך? אני ניסיתי להפגיש 40,000 עם יום הולדת 40, והנסיון גרם ליתר כניסות כך ש-40,000 הגיע כמה ימים לפני יום ההולדת . מוכנה להתגייס למאמץ הכניסות... אז כמה כניסות אתה מגייס? (ובמסגרת מאמץ הכניסות, נכנסתי וגם הגבתי...).
כמה כניסות חסרות לך? אני ניסיתי להפגיש 40,000 עם יום הולדת 40, והנסיון גרם ליתר כניסות כך ש-40,000 הגיע כמה ימים לפני יום ההולדת . מוכנה להתגייס למאמץ הכניסות... אז כמה כניסות אתה מגייס? (ובמסגרת מאמץ הכניסות, נכנסתי וגם הגבתי...).
W wranger New member 7/7/07 #9 תודה על ההתגייסות למאמץ ../images/Emo13.gif חסר לי שקל ושבעים וחמש אגורות. לא יודע כמה זה יוצא בכניסות, אבל אני כנראה אגיע לשם עוד לפני היומולדת (27/7). נו, מצאתי לי על מה להתלונן, באמת...
תודה על ההתגייסות למאמץ ../images/Emo13.gif חסר לי שקל ושבעים וחמש אגורות. לא יודע כמה זה יוצא בכניסות, אבל אני כנראה אגיע לשם עוד לפני היומולדת (27/7). נו, מצאתי לי על מה להתלונן, באמת...
S suki da yo New member 7/7/07 #8 חחח לא חשבתי על זה לפני 3 ימים הגעתי ל-80 והיום... טוב, אתם כבר יודעים. אמרתי את זה מספיק פעמים |מסמיק|
חחח לא חשבתי על זה לפני 3 ימים הגעתי ל-80 והיום... טוב, אתם כבר יודעים. אמרתי את זה מספיק פעמים |מסמיק|
W wranger New member 7/7/07 #10 ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif יום הולדת שמח!
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif יום הולדת שמח!