"שירו לו" מספר 23, חודש סיון.

שלום25

New member
"שירו לו" מספר 23, חודש סיון.

יצא לאור להשיג בחנויות נעם וגלפז.

שלום25

New member
יש לי פרדוקס...

איך יתכן שמגזין ששיך בפוליטיקה המוזיקלית לנעם, מחולק בגלפז, שבחוברת עצמה יש כתבה על .F.C.M. חברת ההפקות החדשה. ימות המשיח???

שלום25

New member
אחרת, למה גלפז...

הוציאו בהפקת סטודיו רוט, מגזין נפרד? מיוזיק-פלוס. היה תקופה די ארוכה שמדור הדיסקים החדשים בשירו, לא היה דיסק אחד של גלפז, ובמגזין החדש יש אחד בהפקת אלי מנדלבאום, ואין גלפז. בכל מקרה כרגע נראה שזה שיך, לגרינטק הפקות. בקיצער בלגן גדול של ניגוד אינטרסים.

עירבבת יותר מידי...

איך צירפת את גרינברג לסיפור? והראיה שלך שלא פורסם אף דיסק של גל פז היא לא ראייה כי גל מסוכסכים עם כולם. וגם מה שאמרת שבגלל זה שמיוזיק שייך לנועם אז גל פז התחילו גם להוציא אז למה הם חיכו שנתיים עד שהם הוציאו?

שלום25

New member
למה חיכו???

ככה זה יצא, החל סיכסוך מסויים, ויצא מגזין חדש. בשירו האחרון ישנה משבצת שבה מופיעה מקומות חלוקה לשירו, וליד זה כתוב גרינטק הפצות. ובנוסף גם במגזין החדש רוב הפרסומות של נועם וגרינטק, וקצת אחרים ואחד גלפז. זאת אומרת ששירו שיך בצד הפוליטי לנועם. מה שאומר שבקרוב יצא מגזין נוסף של מיוזיק-פלוס.

שלום25

New member
אחרת, למה גלפז...

הוציאו בהפקת סטודיו רוט, מגזין נפרד? מיוזיק-פלוס. היה תקופה די ארוכה שמדור הדיסקים החדשים בשירו, לא היה דיסק אחד של גלפז, ובמגזין החדש יש אחד בהפקת אלי מנדלבאום, ואין גלפז. בכל מקרה כרגע נראה שזה שיך, לגרינטק הפקות. בקיצער בלגן גדול של ניגוד אינטרסים.

גלפז- נועם-שירו לו

את שירו לו ניתן להשיג בגל פז ככל שידוע לי אלי מנדלבאום מפיץ את הדיסק גם בנועם הפקות, וגם ניתן לראות קטעים משירו לו באתר של גל פז כך ש/באמת לא ניראה לי שיש שם איזה סיכסוך לדעתי הכל שמועות

שלום25

New member
בטח, הרי הוא עובד צמוד...

להלל זילבר. ולכן מנדלבאום יכול להפיץ גם אצל נועם, העיקר שלא יהיה כתוב גלפז. שחס ושלום אף אחד לא ידע שזה גלפז בתחפושת. ובנוסף גלפז ונועם, תמיד הפיצו אחד אצל השני,גם בסי התחרות ביניהם,העיקר שהציבור ברחוב לא ידע. וכלפי חוץ הם יורדים אחד על השני בתוספת יחצני"ם, שנשכרים לצורך העניין. טוב... תמיד אמרתי שעולם הביזנס... זה חלק מעולם השקר.

למעלה