שירו לו

שנים...

יש שם ראיון עם סנדי שמואלי ועם אהרן רזאל וגם עם "הזמר שבחזנים והחזן שבזמרים החסיד שבליטאים והליטאי שבחסידים הרי הוא אברימי רוט, בקיצר לא משעמם שם.

ואיך שכחת את הראיון

של הרב יהודה משי זהב ??? בין הפנינים שהוא שופך שם הוא טוען שהוא מיצר על המוזיקה החסידית של היום שהולכת ומידרדרת !!!

עניינו של מר זהב...

לא שייך לפורום המוזיקה החסידית וגם לא לפורום חרדים אלא הוא שייך לפורום חילונים, ולמשל שאלו אותו "אתה מאזין למוסיקה חסידית לעיתים קרובות" אז הוא ענה "כן למרות שאני לא נעול רק על מוסיקה חסידית, בין האזנה למהדורות החדשות ברדיו לבין תוכניות כלליות אחרות, אני מאזין למוזיקה חסידית" כך אמר משי זהב.

חָגָי

New member
הי,

לענ"ד, מר משי-זהב עשה קצת יותר למען עם ישראל מאשר אדון רפוש.. אז בבקשה, בלי קשר לאיסור ההלכתי שבכך, קצת כבוד לבנאדם! הרי לא רפוש הקים את זק"א, נכון? שנזכה...

כבוד גדול הוא קיבל ומקבל.

הוא מדליק לנו משואות, מעצבן את מ.ד.א ואת עונשו הוא קיבל הרבנים כל כמה חדשים מורידים אותו יותר ויותר מהאירגון שלו.

כבוד גדול הוא קיבל ומקבל.

הוא מדליק לנו משואות, מעצבן את מ.ד.א ואת עונשו הוא קיבל הרבנים כל כמה חדשים מורידים אותו יותר ויותר מהאירגון שלו.

חָגָי

New member
מעניין למה הוא הדליק משואה...

תן לי להגיד לך.. פשוט חשבו שהאדם הזה, בזכות מה שהוא עשה, מגיע לו הכבוד להלדיק משואה ביום העצמאות. מוזר שלא שמעתי על זה שהרבנים שליט"א מורידים אותו מארגונו.. מעצבן את מד"א? נו, באמת.. זה עדיין לא מצדיק לה"ר והוצאת שם רע על יהודי שתרם כ"כ לעם ישראל.

ודו"ק

הוא אמר בין חדשות לתוכניות כלליות אחרות ! אבל מוזיקה הוא שומע רק לחסידית ! :) אגב כתבתי אתמול את ההודעה בצחוק כמובן !

חָגָי

New member
הממ...

מה שמלמד אותנו שאכן צריכים להזהר מאוד מאוד בהלכות לשון הרע... החפץ חיים לא היה קטלא קניא... הוא ידע לכוונת מי הוא מכוון...

נא לקרוא את הודעתי בשנית.

סך הכל ציטטתי את מה שהוא אמר ולא חיוותי דעה אישית. הוא אמר "אני לא נעול רק על מוזיקה חסידית" אולי תסביר לנו משהוא נסתר במילים האלה שלא הבנו לשיטתך.

נראה שאתה לא אוהב...

לקרוא את הודעותי עד הסוף, ציטטתי אותו שבראיון בשירו לו הוא אמר שהוא לא נעול על מוזיקה חסידית, התורה לא ניתנה לקשיי הבנה.

טוב טוב הבנתי...

תגיד רפוש, אתה נכנס לפעמים לתיבת המסרים של תפוז ? יש לי איזה מסר שהייתי רוצה לכתוב לך בפרטיות.

למעלה