לרוייקו.......במיוחד..............
אתה צודק,עלי לעבוד על עצמי חזק בדרך הטבעית, על מנת לא להחזיר את מה שהורדתי עד היום.אני אישית מודעת לזה. עליי להוריד עוד 20 קילו.(לגביי שאלתך) בקשר לכאבים שציינת שלא הבנת,רק אני חשה אותם,ואני זאת שמרגישה. וואלה אתה מזכיר לי משהו,שאמרתי לחרוזי,שלא נוח לי,והטבעת מציקה לי. אז הוא אמר לי,שהכל בראש,שמבחינה נפשית אני כבר לא מקבלת אותה, ושאני ישמין יותר,ושאני הצטער.ושעלי לחשוב אחרת,ולהסתגל למצב. אז אמרתי לו,אני יודעת מה אני מרגישה פיזית.ואתה צודק בדבר אחד, שמבחינה נפשית,וריגשית,אני לא מקבלת יותר את הטבעת,והחשיבה שהיא בגוף,כדבר זר,מכניסה אותי לדיכאון,ולפחדים מיותרים. ולכן את האמת,נפשית ריגשית ושיכלית אני לא מקבלת אותה בכלל, אני דוחה אפילו את המחשבה על הענין הזה. ולכן החלטתי היא החלטה,שאני אישית לא חושבת שטעיתי בכלל, אדרבה זה רק מחזק אותי לקראת הניתוח של ההוצאה, כי מבחינתי אני לא משלימה עם מה שיש לי בקיבה,ופשוט מאוד לא רוצה את הטבעת בתוכי. יכול להיות שאני בכלל לא מתאימה,ולא ההיתי צריכה לעשות את הניתוח, אך אומרים שאסור אף פעם להצטער,אדרבה ללמוד,ולהשכיל, מלמידה על בשרנו.אומרים,אתה לא יודע איך זה,עד שאתה מנסה זאת על בשרך. ואני את שלי למדתי בדרך שלי,ולכן גם החלטתי מה שהחלטתי. ומקווה שהכל ילך טוב,ובהצלחה לקראת הניתוח,זאת משאלתי, לקום בשלום,ולעבור גם את זה. תשמע,אני לא מרתיעה אף אחד בקשר לניתוח,אדרבה כל אחד ושאיפתו,וכל אחד וחלומו,יש כאלה שמצליחים, ושומרים,ומתמידים,ומתרגלים למצב. ויש כאלה שלא מצליחים,ולא מתרגלים למצב,ובמקרה הזה אני אחת מהם. בכל אופן,למרות הכל,אמשיך להיות בפורום זה, ולהשתתף בו,ולייעץ לאנשים,בכייף. באהבה שירז.......