שירז איך היה אצל הרופא?

שירז29

New member
שלגיה**..........יקרה שלי..........

היי מתוקה. את האמת,אני מרגישה הקלה משמעותית,מבחינה נפשית.ומבחינה פיזית, כאבים שהולכים ובאים,במיוחד מתי שאני אוכלת.ותאמיני לי שבשבילי זה בלתי נסבל,את האמת. ולכן ביום ראשון ההיתי אצל הרופא בוולפסון,אצל פרופסור חרוזי. בהחלטה להוציא את הטבעת, ואת אישורו קיבלתי, למרות שהוא שיכנע אותי לא להוציא,החלטתי להוציא את הטבעת, מבחינת אי סיבולת,פשוט מאוד לא יכולה להמשיך לסבול את הכאבים יותר, ואת כל התופעות לוואי,פשוט מאוד אני לא מתאימה לסבל הנכרך עם הניתוח. הניתוח נקבע לי ב-28.6.01-בבית החולים אסותא בת``א. שזה יוצא בעזרת השם,ביום חמישי הבא. שאת הניתוח אני עושה דרך ביטוח מושלם,ועליי לשלם 2115 ש`ח, השתתפות חלקית.ביום הניתוח המשוער. אז שיהייה לי בהצלחה ויהייה לך בהצלחה ורק בשמחות,אמן ואמן...בעזרת השם.... אוהבת שירז......

שלגיה**

New member
שירז-צר לי לשמוע שאת מוציאה הטבעת

חשבתי שאחרי הפגישה עם חרוזי את תשתכנעי ולא תוציאי אותה אני מקווה בשבילך שחייך יהיו מלאי אושר ושלא תתמודדי יותר עם כאבים וסבל הנובעים מהטבעת-אל תשכחי שכמו שהשקעת עד עכשיו בלשכנע את כולם כולל את חרוזי,וכן ביצוע ניתוח נוסף להוצאת הטבעת ותשלום של מעל 2000 ש``ח כך גם תשקיעי בלא לחזור למשקלך הקודם ולהמשיך בתהליך הרזייה מבוקר ומסודר שיביאך להיות אשה בריאה ומאושרת. בהצלחה ותשארי איתנו כאן,זה חשוב! בהצלחה בניתוח באסותא בטח שנחזיק אצבעות,ובעיק אני אחזיק לך אצבעות שלא תחזרי למשקלך הקודם אלא תמשיכי בתהליך שבו התחלת כבר. שלך שלגיה

שירז29

New member
שלגיה**......

תודה לך על כל המילים המקסימות. ואיזו שאלה מתוקה,למרות הכל אני נשארת כאן, אפילו אחרי שאני הוציא את הטבעת,אחרי הכל משהו בי לא ישתנה, ותמיד יזכור את הכל.ולכן אני נשארת כאן בשבילך ובשביל כולם. לא הולכת לאף מקום. באהבה שירז......

רוייקו

New member
חבל. הייתי רוצה להאמין שלא תחזרי

להשמין... הסיכוי להעלות את כל המישקל העודף גדול. לא הבנתי עוד לגבי הסבל שלך כתוצאה מהטבעת ותופעות הלוואי. חבל שלא עשית בדיקות מקיפות על מנת לברר מה קורה שם (בקיבה), בדיקות כמו שיקוף עם בליעת בריום וגסטרוסקופיה יכולים לתת תשובה הולמת לטענות שלך על כאבים. מה המישקל העודף שנותר לך להוריד עוד, שירז ?

שירז29

New member
לרוייקו.......במיוחד..............

אתה צודק,עלי לעבוד על עצמי חזק בדרך הטבעית, על מנת לא להחזיר את מה שהורדתי עד היום.אני אישית מודעת לזה. עליי להוריד עוד 20 קילו.(לגביי שאלתך) בקשר לכאבים שציינת שלא הבנת,רק אני חשה אותם,ואני זאת שמרגישה. וואלה אתה מזכיר לי משהו,שאמרתי לחרוזי,שלא נוח לי,והטבעת מציקה לי. אז הוא אמר לי,שהכל בראש,שמבחינה נפשית אני כבר לא מקבלת אותה, ושאני ישמין יותר,ושאני הצטער.ושעלי לחשוב אחרת,ולהסתגל למצב. אז אמרתי לו,אני יודעת מה אני מרגישה פיזית.ואתה צודק בדבר אחד, שמבחינה נפשית,וריגשית,אני לא מקבלת יותר את הטבעת,והחשיבה שהיא בגוף,כדבר זר,מכניסה אותי לדיכאון,ולפחדים מיותרים. ולכן את האמת,נפשית ריגשית ושיכלית אני לא מקבלת אותה בכלל, אני דוחה אפילו את המחשבה על הענין הזה. ולכן החלטתי היא החלטה,שאני אישית לא חושבת שטעיתי בכלל, אדרבה זה רק מחזק אותי לקראת הניתוח של ההוצאה, כי מבחינתי אני לא משלימה עם מה שיש לי בקיבה,ופשוט מאוד לא רוצה את הטבעת בתוכי. יכול להיות שאני בכלל לא מתאימה,ולא ההיתי צריכה לעשות את הניתוח, אך אומרים שאסור אף פעם להצטער,אדרבה ללמוד,ולהשכיל, מלמידה על בשרנו.אומרים,אתה לא יודע איך זה,עד שאתה מנסה זאת על בשרך. ואני את שלי למדתי בדרך שלי,ולכן גם החלטתי מה שהחלטתי. ומקווה שהכל ילך טוב,ובהצלחה לקראת הניתוח,זאת משאלתי, לקום בשלום,ולעבור גם את זה. תשמע,אני לא מרתיעה אף אחד בקשר לניתוח,אדרבה כל אחד ושאיפתו,וכל אחד וחלומו,יש כאלה שמצליחים, ושומרים,ומתמידים,ומתרגלים למצב. ויש כאלה שלא מצליחים,ולא מתרגלים למצב,ובמקרה הזה אני אחת מהם. בכל אופן,למרות הכל,אמשיך להיות בפורום זה, ולהשתתף בו,ולייעץ לאנשים,בכייף. באהבה שירז.......

RomiVais

New member
בהצלחה בניתוח

אני מקווה שזה באמת מה שיעזור לך, ושבינתיים את לא סובלת יותר מדי. תחזיקי מעמד, יהיה בסדר, רומי

למעלה