שיריוש2

ענתי44

New member
שיריוש2../images/Emo140.gif

באיחור של שלושה ימים, ברכות לחזרה לספסל הלימודים. מאחלת לך ולכל הנכדים והנכדות וכל הסטודנטים, שנת לימודים פוריה ומוצלחת.

שריוש2

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

לא נורא... העיקר הכוונה;) ושוב תודה רבה! השנה אני מתחילה בגרויות ומקווה לעבור אותם בהצלחה! שנה פורייה ומוצלחת גם לך ולכל חברי הפורום!

ענתי44

New member
את הבגרות הכי חשובה

עברת בהצטיינות. הבגרות שאת מפגינה ביחס למשפחתך ברור שתצליחי. מחזיקה אצבעות

שריוש2

New member
תודה רבה../images/Emo140.gif

גמאני מקווה מאוד להצליח.... מה שלום אמך? איך היא מרגישה? האם השתחררה מבית החולים? מאחלת לה החלמה מהירה! ערב טוב

ענתי44

New member
אמא בבית אור בבית

חזרנו היום אחר הצהריים. למה החום כל הזמן חוזר נשאר בגדר תעלומה. פתאום, כששאלתי אותה אם היא רוצה היתה חזר האור לעיניה. היא שאלה אותי " למה הזמנת אמבולנס אני יכולה ללכת ברגל?" כלל לא מודעת שהיא רתוקה למיטה. נקווה ונתפלל לטוב.

שריוש2

New member
שמחה שחזרתן סופסוף הביתה!

ומקווה שזו היתה הפעם האחרונה בה אמך אושפזה שוב, ושלא תצטרכו לעבוד שוב את הסיוט הזה של לנסוע לבית חולים כל הזמן. זו הצרה במחלה הזו. שהחולה כלל לא מודע מה עובר עליו. היום, הייתי אצל סבתא עם אמי, ואיך כשהגענו פתחה לנו הפיליפינית במהרה ורצה להמשיך לרחוץ את סבתא ולנקות כי ברח לה בגלל התה. סבתא כמובן רוצה לגעת בגועל הזה, ולהרים את החיתול המלוכלך מן הריצפה. כלל לא יודעת ולא מבינה בכלל מה זה. לראות אדם יקר לך מתפלש בצרכים של עצמו וכלל לא מודע לכך, פשוט מזעזע ועצוב.

zs1957

New member
בהצלחה בלימודים

היי שריוש 2 קצת מאוחר ,אבל יותר טוב אוחר מאשר בכלל לא. המון הצלחה בלימודים. שתהיה לך שנה קלה ונעימה. זהבה שחם

שריוש2

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

תודה רבה זהבה! לא נורא.. גם אם היית מאחרת ביותר זמן זה כלל לא משנה העיקר הכוונה! ושוב תודה רבה

למעלה