שירייייייייייייי

gaia20

New member
שירייייייייייייי../images/Emo124.gif

לא שאני רוצה להלחיץ אותך או משהו...אבל מועד הבדיקות שלנו קרב ובא...והיתי חייבת לעשות בדיקה לראות מה מצבי...וההמוגלובין שלי (מרימה את הראש בגאווה!!!) הוא 11.6- כמעט חזר למה שהיה לפני שהיתי בבי"ח! זהו, רק היתי חייבת לספר.

ל3

New member
יופי יופי

שמחה לאיד. אבל אני באמת מאושרת בשבילך הדרי. אצלי המצב קצת פחות אופטימי. ההמוגלובין האחרון עמד על 8.6 והפריטין שלי ממש אבל ממש נמוך. רופאת המשפחה אמרה שיתכן ואצטרך לקבל ברזל בעירוי באישפוז יום ואז אולי זה באמת ישתפר. מחר אני אצל הראומטולוג ועושה בדיקות-wish me luck

ל3

New member
עידכון חברה

אז ככה: האמת שאני די מאוכזבת אך ציפיתי לכך וזה לא בא לי בהפתעה. אז בבוקר מוקדם עשיתי בדיקות דם והלכתי ללימודים ובהפסקה חזרתי למרפאה ונכנסתי לראומטולוג. בנתיים, הגיע התשובה של ספירת הדם מהבוקר והכימיה. אז ההמוגלובין לא זז לו הרבה והוא עומד עכשו על 9 עגול והברזל ירד עוד יותר. לגבי שאר הבדיקות מפעם שעברה שהייתי אצל הראומטולוג לפני שבועיים לא הכל הגיע אבל ממה שהגיע רואים שהמחלה די פעילה. הסי,ר,פי יצא ממש גבוה , שקיעת הדם היא 40 והלימפוציטים נמוכים. התחזית היא כזו. אני צריכה להעלות את מינון הפרדניזון בעוד 5 מ"ג כך שסך הכל אני אקח 20 מ"ג ולהתחיל שוב באימורן. בנתיים על מינון די נמוך של אימורן כי לקחתי את זה בעבר וזה פגע לי בכבד אך הוא אמר שננסה שוב וכל שבועיים לעשות בדיקות דם ולראות מה מצב האינזימים של הכבד. אז זהו, אלה הבשורות ויכול היה להיות גרוע יותר. כמו שאמרתי זה לא בא לי בהפתעה כי בימים האחרונים אני מרגישה די זיפט עם הפרקים, עייפות וחום כך שחזתי זאת מראש שירי

gaia20

New member
בהצלחה../images/Emo50.gif

ושאלה- האם פעם בדקו אצלך לעומק מהי הסיבה לאנמיה? למשל- אולקוס, פצע במעי וכו'...

ל3

New member
הי הדרי

האנמיה שלי היא כתוצאה מחסר בברזל. כפי שהרופא הסבירה לי הברזל זה כמו המחסן בגוף ואצלי המחסן הזה ריק כך שאין מאיפה לקחת את המשאבים. מדוע יש חסר בברזל עצמו? זה יכול להיות קשור ללופוס ויכול שלא וזה עדיין בברור

למעלה