שיריייייייייייי...

Just Rotem

New member
שיריייייייייייי...

מה קורה ??? קפצתי לביקור קטן .... מה חדש עם הבנים ??? מתי הם באים ??????????? ו.... מי דיברה עם כריסטיאן ?????????????????????????????????.. (אני רוצה גם !!!!!!!!) חוצמזה ... קבלי ח"ח (חיזוק חיובי ... סלנג צבאי ...) על זה שצרפו אותנו לרשימת פורומים !!!!!!

ChristiansGirl

New member
אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיברתי עם כריסטיאן שליייייייייייי ועם מארקי מארק.. :D נכון כיף לי?!?!?!? האמת שאני עד היום לא מעכלת וכשאני רואה תמונות אני כזה "הם לא דיברו איתי!! אההההההההההההה" חח

ChristiansGirl

New member
תראי.......

כריסטאין התקשר (ולא ידעתי שזה הואאאאאאאא! עד שלירון התקשרה אליי ואמרה לי "את יודעת שדיברת עם כריסטיאן נכון?! אני כמובן צרחתי בכל הבית וצתי כמו משוגעת!) ואחרי איזה שעה היא התקשרה אליי ואמרה לי "קחי דברי עם מארק" ונתנה לי אותו.. למרות שהוא דיבר נורא מהר ולא הבנתי כלום כי היה מלא רעש והכל והוא לא נתן לי להוציא מילה מהפה, אבל לא נורא.. :) העיקר שהוא ממלה שלי (Fריסטיאן, מארק הוא ממלה של לירון)

p1nky

New member
מתוקית!!!

תודה רבה חמודה. ווקסס באים לארץ כנראה הדצמבר כמו שנאמר בעבר. רודי אמר שכמעט בטוח שזה יהיה ב-15.

Just Rotem

New member
ב 15 לדצמבר ???

זה עוד חודשיים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ממש ממש ממש קרוב !!!!!! יווווווווווווו איזה כיף לנו !!!!!!!!!!!

למעלה