שירים אל תוך הלילה

THE WIZARD 55

New member
שירים אל תוך הלילה../images/Emo29.gif

תמיד שאני מהורהרת, אני מוצאת את עצמי מאזינה למוסיקה.. מחפשת שירים שיתאימו למצב הרוח שלי... אז יללה למי שבא להוסיף שיר.. ווקינג, בוא נראה אותך קולע כמו פעם למצב הרוח שלי עם איזה שיר... השיר הראשון, פעם ראשונה ששומעת של AIR SUPPLY י

THE WIZARD 55

New member
ואיזה שיר יפה זה..

אני מתה על המוסיקה בשירים של עבד אלחלים.. קצת כבד למי שלא רגיל..

mike00

New member
קבלי בדיחה../images/Emo6.gif

שפן אחד רץ ביער,פתאום רואה את הפיל שותה וודקה,אומר השפן לפיל:"פיל,פיל,עזוב אותך מוודקה,סתם הורס את הכבד,בוא נרוץ נעשה שרירים נזיע קצת..." חושב הפיל ואומר:"וואלה,אתה צודק" ומצטרף אל השפן. אצים רצים השפן והפיל ולפתע נתקלים בג'ירפה מעשנת ג'וינט.אומר השפן לג'ירפה:"ג'ירפה,ג'ירפה,למה לך לעשן את הדבר הזה?סתם הורס את השכל.בואי רוצי איתנו,נעשה שרירים,נזיע קצת..." חושבת הג'ירפה ואומרת:"וואלה,אתה יודע מה?מתאים..." אצים רצים כולם ביחד ונתקלים בקוף שמזריק,אומר לו השפן:"קוף,קוף,עזוב אותך מהחרא הזה,סתם דופק את המוח,בוא צרוץ איתנו,נעשה שרירים,נזיע קצת..." אומר הקוף:"אתה יודע מה?שיחקת אותה"זורק את המזרק ומצטרף לחבורה... אצים רצים כל החבורה ביער ולפתע נתקלים בזברה שניה לפני שהיא בולעת טריפ,אומר לה השפן: "זברה,זברה,למה לך הגועל נפש הזה?בואי,רוצי איתנו,נעשה שרירים,נזיע קצת..." חושבת הזברה ואומרת לשפן:"אין כמוך בכל היער הזה,וואלה אתה צודק" אצים רצים כל החבורה פתאום נתקלים באריה מעשן חשיש. אומר השפן לאריה:"אריה,אריה,עזוב אותך מהחשיש הזה,סתם קורע לך את הנפש,בוא,רוץ איתנו,נעשה קצת שרירים,נזיע קצת..." פתאום קופץ האריה על השפן וקורע אותו מכות. כל החבורה מנסים להרגיע את האריה ומנסים להסביר לו שהשפן רוצה את טובתו.כלום לא עוזר והאריה בשלו,ממשיך להכות את השפן.לאחר מספר דקות נרגע האריה ונשכב. שואלים אותו שאר החיות למה עשית ככה לשפן המסכן? אומר האריה:"די!חאלס!נשבר הזין ממנו!!!כל בוקר הוא לוקח אקסטזי ומריץ לי את כל היער."

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif יפה אהבתי...

יללה עוד בדיחות, ושים גם איזה שיר...

THE WIZARD 55

New member
בדיחה טובה../images/Emo6.gif

אני בדיוק מאזינה ל-INFECTED הזה.. הרבה רעש..יש פה עוד מישהו שאוהב את הלהקה הזאת משהו שקט יש?

THE WIZARD 55

New member
עדיף חמור על קוף../images/Emo3.gif

את זה אני מכירה, ממש יפה, עשה לי חור בראש

THE WIZARD 55

New member
התחלה יפה...

באמת שקט...פשוט יפה...נראה לי ארדם עם האוזניות עליי הלילה..

junior gong

New member
חחחחחחחחח

דאנסינג וית' קדאפי שקט? עצה שלי כמי שמכיר את הטראק הזה אל תרדמי עם אוזניות, באמצע זה משנה פאזה ומתחיל להשתולל, ורק לקראת הסוף נרגע עוד פעם

THE WIZARD 55

New member
שמעתי שמעתי..

חטפתי כאבי ראש מהשירים שלכם.. כל הכבוד, מחר אדוויל ג'ל על הבוקר במקום נס קפה

junior gong

New member
או וא

WE GONNA RUN RUN RUN TO THE CITIES OF THE FUTURE אחלה טראק לפני שהם התרסקו לחלוטין עם המוסיקה המעפנה שהם עושים עכשיו....... הנה עוד קלסיקה שלהם מהאלבום הפצצתי BP EMPIRE BABY KILLER הקטע הרצחני מתחיל ב - 05 : 2 דקות, אחלה סאונד בעולם, אגב זה סינתזה של קול של דולפינים, פשוט לקחו קול של דולפינים ועיבדו את זה, הם גאונים מבחינת סאונדים חדשים יש שם גם אפקט של מכסה של צנצנת נס קפה שנופלת על הריצפה ב - 47 :3, ואחר כך נכנס עוד קטע מעובד מדליק. http://www.youtube.com/watch?v=lwXYjl0M1y0 target=_blank>Infected Mushroom - B.P. Empire - Unbalanced (Killer RMX) http://www.youtube.com/watch?v=lwXYjl0M1y0

junior gong

New member
איך שכחתי

פשוט תאזינו לכל הטראק זה מתפתח לכיוונים מטורפים, איך שכחתי להזכיר את הגיטרה החשמלית והקטע שמגיע אחריה, פשוט מטורף, אם זה לא היה לילה עכשיו הייתי מפעיל את הרמקולים האולפניים שלי, שם את המקרן על הקיר ( טוב נו, הוא על הקיר עכשיו אני כותב דרך מקרן שמקרין 3 מטר על 2 מטר על גבי מסך על הקיר....באמת ) שם את האפקטים של המדיה פלייר ההזויים האלה על הקיר ופשוט מגביר פול ווליום. טוב די, לילה טוב מחר עבודה, שין שאן.

KingTino

New member
מרגיש כמו בתוכנית של יוסי סיאס

שירים אל תוך הלילה שיר שהיתי שומע בלי סוף ואני נורא אוהב enrique

למעלה