שירים בספרדית

שירים בספרדית../images/Emo124.gif

מכינה דיסקים עם שירים לבחירתכם! כל שיר שתרצו (גם שירים בספרדית) ספרדית או לא ספרדית כל שיר! מי שמעוניין שיכתוב לי מסר צ´או * 10 שקלים דיסק (המחיר יכול להשתנות בכל רגע לעלות או לרדת במקרה שמזמינים יותר מדיסק אחד) אז אפשר לכתוב לי מסר או לשרשר

תני לי לחדד את זה, כדי שלא תסתבכי

אז ככה: 1. יש את העניין של זכויות היוצרים, ראיתי שבפורום "זיהוי שירים" דיברו איתך על זה, ואמרת "כוסעמק זכויות יוצרים", מי מכיר אותי. אז יש לי חדשןות - מכירים אותך, את מנהלת פורום. 2. זו חוצפה, תחשבי על זה שלכל ילד שני שיש לו מחשב יש גם צורב, ואת באה ומציגה את זה בתור "מבצע" וכל מיני כאלה, חבל על הזמן שלך, תציעי את זה לחברים שלך ולא לאנשים באופן פומבי בפורום. 3. שוב אגב "זכויות יוצרים", לא חבל על כל הזמרים שאלה שאת כל כך מעריכה ואוהבת, שעושים הרבה בשביל שתצא להם המוזיקה שיוצאת להם בשביל למכור אותם ב-10 שקל לדיסק? 4. הייתי מציעה לך למחוק את ההודעה הזו שלך, כי הנהלת הפורומים בוודאי שלא תשמח אם היא תראה דבר כזה.

לא ממש התכוונתי לזה...

התכוונתי שאני אצרוב דיסקים מוכנים! שזה אולי לא חוקי ממש אבל פחות חוקי מלהכין דיסקים למשל תגידי לי בריטני ספירס (יאאק) אני אני אצרוב לך את הדיסק שלה ולא אכין דיסק הבנת? זה הכל! בה ביי

למעלה