שירים ברזילאים בעברית

the single

New member
שירים ברזילאים בעברית

השיר איזה כדורגל של מתי כספי הוא FILHO MARAVILHO של JORGE BEN? עוד שירים שאיני יודע את המקור שלהם ואשמח אם תעזרו לי פוהו בנשמה (מתוך ארץ טרופית משגעת) קשה לעבוד (מתוך ארץ טרופית יפה) אמור לי (מתוך ארץ טרופית יפה) עזור לי (מתוך ארץ טרופית יפה) -זה כנראה VOCE ABUSOU קרנבל בדיזינגוף (מתוך ארץ טרופית יפה) קדימה אחורה (מתוך ארץ טרופית יפה) תודה מראש OBRIGADO

shellyland

New member
Fio Maravilha (פיו מרביליה)

הוא אחד משחקני הכדורגל המיתולוגיים של ברזיל. השיר של ז´ורז´י בן נכתב במקור עליו. בתרגום העברי הפך אהוד מנור את Maravilha ל"פלא", וכך הפך השיר להיות על שחקן מיתולוגי לא פחות - פלה! "עזור לי" זה אכן Voce Abusou. לגבי שאר השירים אני לא זוכרת בע"פ, אבל מבטיחה לבדוק.

תום2

New member
אם את כבר בודקת....

אז אני אשמח מאוד לדעת גם את המקור של "סמבה בשניים" של מתי כספי ויהודית רביץ. תודה רבה מראש!!! תום

the single

New member
סמבה לשניים

SAMBA EM PREDLUDIO-זה שם השיר יש לזה כיאה לשירים הברזילאים כמה ביצועים. אחת מהם הוא של VINICIUS DE MORAES.

shellyland

New member
לא שכחתי אותך

פשוט עוד לא היה לי פנאי לעבור על הדיסיקיה שלי בבית, אבל אני חושבת עליך ומקקוה שאוכל לעשות זאת בשבת. אם מישהו אחר רוצה לענות במקומי - אדרבא!

shellyland

New member
ועד שאני אפתנה

הנה קישורים לאתר המצויין של מתי כספי שם אפשר למצוא את השמות של הכותבים והמלחינים של שירי ארץ טרופית יפה וארץ טרופית משגעת.

להלן התשובות שמצאתי

ל"יחיד" שלום לקחתי על עצמי את המשימה למצוא תשובות לשאלותיך. לקחתי לידיי את עטיפת התקליט "ארץ טרופית יפה" שקניתי לפני כ 10 שנים בכ - 3 ש"ח...והנה התשובות בקיצור:לגבי השיר איזה כדורגל - אתה צודק. השיר "קשה לעבוד" הוא como e doru trabalhar של וינישוס דה מוראס. השיר "אמור לי" הוא - tomara של אוג´לה (אבל גם וינישוס מבצע אותו. למשל בדיסק של ההופעה במועדון לה פוזה). לגבי השיר "עזור לי" - אתה צודק. השיר "קרלנבל דיזנגוף" הוא soho de um carnaval של שיקו בוארקה. השירים נפלאים אחד אחד. שבת שלום נעם.

shellyland

New member
צדיקות, מלאכתן נעשית בידי אחרים ../images/Emo3.gif

נעם. ידעתי שיש בפורום הזה על מי לסמוך

למעלה