שירים גנוזים

maayaneliav

New member
שירים גנוזים

יש למישהו את "תשומת לב" בגרסא מלאה ואת "עם אהבות כאלה" בגרסא מלאה? וד"א זה לא נכון ש"עם אהבות כאלה" זה גרסא ראשונית של "קבעתי עם האושר". כי את הגרסא הראשונית של "קבעתי עם האושר" יש לי וזה משהו אחר. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש ובכל מקרה. ד"א.. אלו המילים של הגירסא הראשונית של קבעתי עם האושר: והן לא דומות כלל למילים של עם אהבות כאלה חברי דפקו אותי הם לא ימצאו אותי יותר בחוץ הבטחתי לאימי אז איך זה שאני כבר לא זוכר קבעתי עם האושר והוא לא בא זה לא נורא בא אלייך, אולי יהיה רגע שמחה שירי יפים, להיטים מושמעים, האנשים לא מבינים דבר אולי יצאתי לרחוב, אולי אשמור את הכסף למחר קבעתי עם האושר והוא לא בא זה לא נורא בא אלייך, אולי יהיה רגע של שמחה חברי חיפשו אותי, הם לא ימצאו אותי יותר בחוץ הבטחתי לאימי אז איך זה שאני כבר לא זוכר קבעתי עם האושר והוא לא בא זה לא נורא בא אלייך, אולי יהיה רגע של שמחה ואין לזה שום קשר לשיר הבא: הרומן נהרס ואני לא יכול לשכוח שעשית לי רע על זה הייתה בנויה אהבתי זוג יונים לבנים שיחררת אותם גבוה את עושה לי רע על זה בנויה אהבתי עם אהבות כאלה זה לא כיף לי לוותר עם ההורים כאלה... ואת ההמשך אין לי.

למעלה