שירים הפוכים עם מכנה משותף

שירים הפוכים עם מכנה משותף

הפעם אתם צריכים למצוא בנוסף לציטוט המקורי ושם המבצע גם את המכנה המשותף שבין השירים: 1.המוח-ניקוי-שטיפת-וקרצוף-ראשון-פרצוף-בשלב 2.את-בסנוורים-אז-דווקא-אותי-מכה 3.את-כולם-מקווים-מה-מחפשים-האושר 4.נשאר-הזה-לי-שהחלום-כחידה 5.הלבנה-בשירים-אז-לעיר-תצא 6.מחזור-שחר-כמו-עם-יום-שבטבע-שנולד 7.(הופרד בכוונה כי הקשר שלו למכנה המשותף קצת יותר עקיף) מה-לצעוק-עברו-שנחיריו-רצה-כבר-לצעוק

New Volume

New member
3-4-5

3. תחזור תחזור/משינה/משינה ויוסי בנאי- כולם מחפשים, את האושר מקווים. 4. רציתי שתדע/עוזי חיטמן/הדג נחש- שהחלום זה נשאר לי חידה. 5. פרחים בקנה/להקה צבאית כלשהי/משפחת תאקט- לעיר הלבנה תצא אז בשירים. יכול להיות שזה קאוורי היפ הופ? למרות שאין לי מושג איזה קאוור שו למשינאחס..

כל השלושה נכונים

וזה אכן המכנה המשותף. את פרחים בקנה מבצעת רותי נבון. לתחזור תחזור סאבלימינל היקר עשה קאבר מעפן שנקרא "זה כתוב בספרים", אותו הנ"ל עשה קאבר גם לפרחים בקנה. לדג נחש כמובן יש גירסא משלהם ל"רציתי שתדע"

UpNorth

New member
1,2,6,

1. ניקוי ראש - חודש ע"י סגול 59. (בשלב ראשון שטיפת פרצוף ניקוי המוח וקרצוף- אאל"ט) 2. מאיר אריאל - לא יכול להוריד ממך את העיניים - חודש ונהרס ע"י כלא 6.(דווקא אז את מכה אותי בסנוורים) 6. שוב פעם כלא 6 חידשו, (מזל שהשיר הזה כ"כ גרוע שאותו אי אפשר להרוס) - דרך המלך - גילי וגלית. (יום שנולד עם שחר כמו מחזור שבטבע). וזהו.

New Volume

New member
חבר שלי זיהה מיד, ולי יש רעיון לקשר

7- הולך בטל/אריאל זילבר. הקשר הוא אולי- "ודי ללכת בתלם, די ללכת בטל"- מתוך מי אמר אני ולא קיבל/מוקי

gever0908

New member
אולי

שאנשים בטלנים מדי בשביל ליצור שירים מקוריים אז הם מסמפלים שיר ישן?

../images/Emo6.gif

no well, ihere is a clue. one of the technical team of tamuz, who sang this song originaly, took part in the song that conects to Holech Batel

New Volume

New member
כלומר

מישו מהצוות הטכני של תמוז הוא ככל הנראה, על סמך היכרותי איתך, רמי פורטיס. האם המפתח זה 'הכל פה זה קומבינה'?

למעלה