שירים חדשים לחגי מזרחי, שי 360 וסאבלימינל

avi1111

New member
שירים חדשים לחגי מזרחי, שי 360 וסאבלימינל

תאקט משחררים שני שירים חדשים, הפתיח החדש של פספוסים מאת סאבלימינל וטיזר של שי 360 מהאלבום. כאן השיר של סאבלימינל - http://www.tact-records.com/he/remix/fis/index.html כאן השיר של שי 360 - http://www.tact-records.com/he/remix/index.html וכאן שי 360 מדבר עליו - http://www.music24.co.il/magazine-article.aspx?mag=881 חגי מזרחי, שהפיק בעבר לסאבלימינל את "פרחים בקנה" (ולאלון דה לוקו שני אלבומים) יוצא לקריירת סולו ומוציא סינגל ראשון מאלבום בכורה. את השיר תוכלו לשמוע בלינק http://www.music24.co.il/magazine-article.aspx?mag=880

Funky Giraffe

New member
פספסת

שפל המדרגה. נשמע כמו פארודיה של סאב על עצמו (?!), ממש כמו השיר לקמפיין נגד אלימות של אורנג'. עצוב לגמרי. מריחים מק"מ שסינגולדה מנגן שם. הפקה מעפנה וזולה, חריזה ב50 סנט (חה!), הגשה בנאלית ומשעממת.

glass vegas

New member
עידו היקר..

הלוואי שהשיר הזה היה נשמע כמו השיר בפרוייקט של אורנג' נגד אלימות.. אני רק יציין שהשיר הזה גרם לחבר שלי לזרוק את הסמים שהיו לו בבית באותו רגע לאסלה... הייתי מת להשפיע ככה על אנשים ואני מברך את סאב על ההשקעה ועל שיר כזה שהלוואי וישנה קצת משהו מהנוער הלא מוצלח שגדל לי פה במדינה.

glass vegas

New member
לא אתה פשוט גבר יא סטלן בשקל

הרסתם את המדינה יא חבורת חולרות ששרות ומתלהבות מסמים. סבבה יש אנשים שיודעים לעשן בכיף שלהם ולא נופלים לסמים קשים, אבל יש כאלה חלשי אופי שבקלות מתמכרים לסמים ומתנסים בסמים קשים וגם בסופו של דבר מתים מזה. לצערי הרב הרבה חברים שלי נפלו לסמים ואני יודע מה זה כל החרא הזה אז את הצחוקים שלך על סמים תשמור לפורום המגניב שלך שיש בו הרבה סטלנים מגניבים כמוך. ואני יודע שאמרתי את זה בנימה לא הכי משהו אני פשוט כבר לא יכול עם החרא הזה.

Funky Giraffe

New member
נאלץ להסכים.

הנימה לא משהו, אבל אין דרך אחרת להגיד את זה. אוהבים אותך גיל.

השיר של סאב נגד אלימות הוא אחלה שיר

עם אחלה הפקה וטונות של סטייל והגשה, ממש חבל שהוא בזבז את הביט והפלואו האלה על שיר שלא יצא ממנו כלום. יכל להביא באגנר מועדונים רציני. ועידו, עשה טובה תפסיק להגיב על דברים שקשורים להיפ הופ, תשאיר לנו את זה, אתה תשאר בפאנק.

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gif אני בכלל בעד להגלות את עידו מהארץ

חלאס כבר לתת לי הוראות, היפ הופ זה אני ואני זה היפ הופ. ברור שלכל סגנון יש את התקופות שלו אצלי, אבל אל תתלכלך עליי ככה... לאחרונה (יום ראשון נדמה לי) אפילו המלצתי פה על מלא ראפים מצויינים שיצאו בזמן האחרון עם ביטים שאתה לא מאמין. אבל זה שרשור ששקע, הרי במילא אף אחד לא טרח להתייחס...

Funky Giraffe

New member
ואגב, השיר של סאב נגד אלימות לאורנג'

הוא שרבוט של קלישאות לא ברורות ולא קשורות ובנאלי וקיטשי וכל שאר המילים הנרדפות. ההגשה שלו נשמעת שם מאוד מאוד מבויימת (בעיקרון זה די מפגר להגיד את זה כי כל הגשה מבויימת, אבל אין לו שם פיל בשיט) שומעים שהוא עשה את זה כדי לצאת עם צ'ק מאורנג' אחר כך...

DJ$upreme

New member
אני דווקא חושב שקובי באמת חש שליחות

מסוימת ורואה עצמו כדמות מחנכת. אפשר וצריך להעמיד בסימן שאלה פרויקטים מסחריים מהסוג הזה אבל קובי הוא אחד האמנים הכיoutsopken בנוגע לדעות שלהם ואולי האמן שהכי מזוהה עם רצון וכוונה וחנך את הדור הצעיר. ובמיוחד בנושאים כגון אלימות, זהירות בדרכים, סמים וכו', אולי אפשר ללעוג שעמדות השמרניות כביכול שקובי מקדם, אבל למעשה האמת היא שא) זה עובד ב) זה חיובי ג) אף אחד אחר לא עושה את זה כל כך טוב. בקיצור, נראה לי שהוא מתכוון לכל מילה. בלי קשר, אהבתי את העובדה שגם בשיר האלימות וגם בפספסת הההפקות אפילו אם לא חדשניות בהחלט מודרניות והיפהופ, היפהופ, היפהופ. לא כל מיני רגייטון, או מזרחי, או אתני, או כינורות. אלא היפהופ. נכון יש הרגשה שפספסת נועד להיות רינגטון ולא שיר, ושר האלימות נראה לי נכתב קצת מהר מדי, אבל אם סאב עושה היפהופ, אני שמח.

Poetic Death

New member
הליריקס שם הם משפטים שבני נוער התבקשו

לשלוח, מן הסתם זה יהיה קיטשי, הוא לא ניסה לעשות משהו אחר.

kendog keds

New member
איך לעזאזל אתה אומר על שיר

שתגובה אחת מעליך כתוב איך הוא השפיע על מישהו לטובה, ואומר שלא ייצא ממנו כלום, לעומת עוד איזה "באנגר מועדונים רציני"?

האמת? אני לא כל כך מאמין בקמפיינים האלה

ואני לא כל כך בטוח שהשיר הזה הוא מה שימנע את הדקירה הבאה במועדון, קשה לי להאמין. וכששמעתי את הפזמון של השיר הזה עם הביט המטורף אמרתי לעצמי ויי חבל זה יכל להיות באנגר מועדונים רציני שאנשים היו נהנים ממנו בטירוף וזה בוזבז לאיזה קמפיין לאורנג', ושיר נגד אלימות בחיים לא ישמיעו במועדון. בכל מקרה אני מקווה שאני טועה וסאב באמת מנע דקירה אחת לפחות עם השיר הזה אבל אני סקפטי מאוד.

kendog keds

New member
שוב, תקרא תגובה אחת מעליך של glass vegas

אם הוא השפיע על אדם אחד הוא כבר בא על שכרו.

יאנגי

New member
אני חושב שפספסת זה לא שיר רציני אבל

אני חייב לציין שהשיר נגד האלימות החזיר אותי לימים שהייתי מעריץ את סאב אחלה שיר לגביי האלבום של שי תקשיבו טוב אתם לא מבינים איזה אלבום הוא דפק חבל על הזמן באמת

למעלה