שירים חדשים ללפטריס פאפאדופולוס

F a d i

New member
שירים חדשים ללפטריס פאפאדופולוס

בדיסק חדש שישתתפו בו אמנים מהשורה הראשונה,אשר יכלול 13 שירים חדשים,ושאמור לצאת לקראת סוף החודש הנוכחי והוא הראשון מתוך סדרה שעיקרה כמה מהכותבים היוונים החשובים... המפיקים של הדיסק הם יורגוס דאלאראס ו מיכאליס קוביוס עם הכותב היווני המעולה לפטריס פאפאדופולוס שהפעם מיילותיו הולחנו ע"י קבוצה מהמלחינים החשובים של הדור החדש. הדיסק זוכה להתעיינות רבה וכולם מצפים לבואו (שאמור להיות לקראת סוף החודש,חלק אומר 16 חלק אומר 25 ו/או ממש לקראת סוף החודש) בין הזמרים שיקחו חלק בדיסק (שיצורף אליו ספר מהודר): יורגוס דאלאראס,באסיליס פאפאקונסטנדינו (שאף יבצעו דואט!),כאריס אלקסיו,דימיטריס מיטרופאנוס,פסכאליס טרזיס,באביס טוקאס,דימיטריס באסיס ואחרים.. בהחלט יש למה לצפות

F a d i

New member
ואם כבר בדאלאראס עסקינן אז הוא יוצא

בסיבוב הופעות באירופה-ולכל מי ששאל אז הלו"ז כדלהלן: (נכון ל-4/10/06): הונגריה:בודפשט:29/04/07 אוסטריה:וינה:01/05/2007 גרמניה:מינכן:02/05/2007 גרמניה:שטוטגארט:03/05/2007 גרמניה:פראנקפורט:05/05/2007 גרמניה:דיסלדורף:06/05/2007 אנגליה:לונדון:13/5/2007 תודה לhttp://www.dalaras.com נסיעה טובה

orna44

New member
באמת יש למה לצפות!

אז אני מבינה שהמכנה המשותף של הדיסק הזה הוא כותב המילים... למרות שאני לא אבין אותן, אני בטוחה שזה יהיה דיסק פצצה. מחכה בקוצר רוח.

למעלה