שירים חסידים לחתונה בחו"ל

Nיה

New member
שירים חסידים לחתונה בחו"ל

בן דוד שלי מתחתן עוד שבוע בלונדון. הוא לא ישראלי, ולמעשה, אני לא חושבת שהוא היה בחתונה יהודית אי פעם. חשבתי להכין לו דיסק עם שירי חתונה יהודיים אופיינים. כאלו בסגנון הכלייזמרים. אממה ? אני ממש, אבל ממש, לא מכירה שירים כאלו. נדמה לי שפעם שמעתי את "סימן טוב ומזל טוב". אין לי מושג אם זה שיר של להקה אחת או שיר שכל זמר חסידי צריך שיהיה לו בארסנל. האם תוכלו לתת לי שמות של שירים כאלו (מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי. משהו בסגנון "הבה נגילה" כזה). אם אפשר גם שמות של מבצעים, אני אשמח. תודה.

יצא לא מזמן דיסק כזה

עם כל השירים בסגנון שהזכרת כדוגמת הבה נגילה, לו הייתי רוטשילד ואידשע מאמע. אני לא זוכר כעת את השם של הדיסק אבל אני יברר לך.

בבקשה...

שירים לכניסה לחופה: מהרה ה'- יעקב שוואקי מבן שיח- "החברה" מכניסי רחמים- חיים בנט המלאך- שלומי דקס המלאך הגואל אותי- להקת דבקות שירים לחתונה: אני מאמין – פרחי מיאמי (מתאים לשיר האחרון בארוע) שירו למלך- יידל ורדיגר משיח- מרדכי בן דוד שמחנו- מרדכי בן דוד שמחם- מרדכי בן דוד לבנימין אמר- אברהם פריד כשם שאני- אברהם פריד אנא עבדא- מיכאל שטרייכר ואמר ביום ההוא- עמית ליסטוונד יהי החודש הזה- יידל ורדיגר והיו למשיסה- אברהם פריד וקווי ה'- דדי גראוכר ירושלים (אורו של עולם)- אברהם פריד חזק- אברהם פריד יערב נא שיחי- מנחם פיליפ תמיד בשמחה- מרדכי בן דוד ירושלים (את ירושתנו)- מרדכי בן דוד אחינו – דדי גראוכר ועמית ליסטוונד ברוך הבא מלך המשיח- אברהם פריד יהא שלמא רבא- החברה מאמינים בני מאמינים- מרדכי בן דוד רחם- יעקב שוואקי פיה פתחה- מנדי וולד כיצד מרקדין- אברהם פריד ניגון יאמאמיי- חיים דוד סרצ'יק אדון עולם- פרחי מיאמי הקדוש ברוך הוא- אוף שימחעס התנערי- אברומי פלאם הכל יודוך- ישראל בורוכוב יחד- קרליבך יתגדל- חיים ישראל אין בהם טבע- שלהבת ודדי גראוכר כל מי- פרחי מיאמי טוב להודות- אברומי פלאם שמעתי- שוואקי שוש תשיש- שוואקי זכרני נא- שלהבת המון מזל טוב!!!

למעלה