שירים חסידים

שירים חסידים

רציתי לבקש שמות של שירים מוכרים ושאפשר לשיר אותם בקלות <גם ישנים> (מכל הזמרים: בן דוד, פריד, שטרייכר, דדי, שוואקי, ועוד) תודה מראש, ניק.

בבקשה...

מהרה ה'- יעקב שוואקי מבן שיח- "החברה" מכניסי רחמים- חיים בנט המלאך- שלומי דקס המלאך הגואל אותי- להקת דבקות אני מאמין – פרחי מיאמי שירו למלך- יידל ורדיגר משיח- מרדכי בן דוד שמחנו- מרדכי בן דוד שמחם- מרדכי בן דוד לבנימין אמר- אברהם פריד כשם שאני- אברהם פריד אנא עבדא- מיכאל שטרייכר ואמר ביום ההוא- עמית ליסטוונד יהי החודש הזה- יידל ורדיגר והיו למשיסה- אברהם פריד וקווי ה'- דדי גראוכר ירושלים (אורו של עולם)- אברהם פריד חזק- אברהם פריד יערב נא שיחי- מנחם פיליפ תמיד בשמחה- מרדכי בן דוד ירושלים (את ירושתנו)- מרדכי בן דוד אחינו – דדי גראוכר ועמית ליסטוונד ברוך הבא מלך המשיח- אברהם פריד יהא שלמא רבא- החברה מאמינים בני מאמינים- מרדכי בן דוד רחם- יעקב שוואקי פיה פתחה- מנדי וולד כיצד מרקדין- אברהם פריד ניגון יאמאמיי- חיים דוד סרצ'יק אדון עולם- פרחי מיאמי הקדוש ברוך הוא- אוף שימחעס התנערי- אברומי פלאם הכל יודוך- ישראל בורוכוב יחד- קרליבך יתגדל- חיים ישראל אין בהם טבע- שלהבת ודדי גראוכר כל מי- פרחי מיאמי טוב להודות- אברומי פלאם שמעתי- שוואקי שוש תשיש- שוואקי זכרני נא- שלהבת

100 אחלה

New member
רק את קרליבך שיש לו הכי

הרבה שירים מהסוג הזה שכחת... אפשר בשניה להעלות 50 שירים כאלו שלו... וחלקם: שפכי כמים הנשמה לך גם כי אלך שים שלום ממקומך אנה ה' ועינינו ויאתיו לכה דודי והיו למשיסה שובה ה'

למעלה