שירים ישנים

YARDEN261

New member
שירים ישנים

טוב אז אחרי חרישה עמוקה של פורטה החלטתי לקחת ממנו רגע הפסקה והתחלתי לשמוע קצת שירים ישנים התחלתי בגניבה המשכתי ללפעמים מחפש תשובה סוף העולם עכשיו את שחק אותה אלה בסוף תבכו ופשוט נהנתי מכל רגע כמו בפעם הראשונה ששמעתי את השירים...פתאום נזכרתי שיש ליהודים עוד כמה שירים חוץ מדונט לייק ולהיות... איפה עומדים השירים הישנים אצלכם? האם אתם שומעים אותם? מה הם עושים לכם עכשיו אחרי שחרשתם על פורטה? אתם זוכרים בכלל שיש ליהודים עוד כמה שירים חוץ מה15 של פורטה!? אם הייתם יכולים, הייתם רוצים לעשות הפקה מחודשת לאלבומים הקודמים עם ההרכב של פורטה ועם ההשקעה שהייתה בו? תתפרעו, מעניין לדעת מה קורה אצלכם עם מציאות נפרדת היהודים ופחד מוות.... לא כתבתי את זה בצורת שאלון אלא נתתי נקודות למחשבה... תכתבו כל מה שאתם חושבים על הנושא כי חבל שתענו רק על הנקודות האלה הן מעטות מאוד...

YARDEN261

New member
חברה מה קורה איתכם....

אחלה נושא לדבר עליו לדעתי, יאלה אל תהיו מבאסים פעםפ ראשונה שאני מעלה פה משהו תתפרעו, תמיד מתלוננים שחסרים נושאים שקשורים ללהקה....יאלהה!!!!(:)

אוקיי,

ביקשת לא לענות על זה בצורת שאלון, אז אני אשתדל. בוא נגיד שאת השירים הישנים של היהודים לא שמעתי מליון שנה, אולי אפילו מאז ההופעה האחרונה של היהודים ביום העצמאות, בנתיבות. לא יצא לי לקחת דיסק של היהודים ולשמוע. כאילו כדי להרגע, כי אי אפשר יותר, טחנו להם את החיים.. ואז יצא פורטה, וכמובן ששמעתי רק אותו, לא העליתי בדעתי להכניס את מציאות, היהודים או פחד מוות. עד אתמול! אתמול לקחתי את האמ.פי של עמרי ופשוט שמעתי שיר אחרי שיר, לא יכולתי להפסיק. "לפעמים" ו"יכול להיות", "קח אותי" ו"גניבה", "ג'קי" ו"קיל מי". "בסוף תבכו" ו"המאה העשרים". ועוד רבים וטובים. באמצע עצרתי רק כדי להוריד את האזניות ולהגיד להם שוואלה, אין על הדיסקים הקודמים. ושאם לפחד מוות, או לפחות ל'בסוף תבכו' היו עושים עיבוד כמו כל אלו שבפורטה, הוא היה ו ו א ו. כנ"ל לגבי "ליפול". וואו. אם 'פחד מוות' כולו היה יוצא עכשיו- זה היה הדיסק הכי טוב בתעשייה הישראלית לפחות, ללא שום ספק או עוררין. וזהו. חפרתי מספיק

izzys

New member
דווקא אחלה רעיון.

אי אפשר להתעלם מהשירים הישנים. הם תמיד חוזרים לחיים שלנו בדרך זו או אחרת ומזכירים לנו למה אנחנו כאן. כשישבתי ברכבת השבוע פתאום התנגנו לי באמפי בסוף תבכו, לפעמים בביצוע של אורית, כל הסיפור ועוד ועוד. והם נבלעו לי באזניים והעלו את כל התחושות האלה, שיש רק במוזיקה של היהודים. גם 'אמן' באוטו של ענבר לפני שבוע עשה את העבודה. מבחינת הפקה מחדש- מעל הכל להקליט מחדש את היהודים לייב! זה בהאמת בהול. הייתי שמחה אם 'פחד מוות' יצ'ופר בענק עם הקלטה מחדש. עם הסאונד של 'פורטה' זה בלי ספק אלבום כל הזמנים. ( נראה לי מספיק.
)

YARDEN261

New member
וואו פחד מוות בהפקה של פורטה...

אתם חושבים שזה ריאלי ושזה יכול לקרות דבר כזה או שזה יותר מדי השקעה או משהו?

izzys

New member
אני לא חושבת שזה השיקול בהוצאת אלבום.

אולי אם אחרי שהם יפרשו לגמלאות נקבל איזה אוסף של הקלטות ועיבודים חדשים
. עד אז, נראה לי לא הגיוני שהלהקה תעשה הוצאה מחודשת לאחד הדיסקים.

YARDEN261

New member
הלוואי כמו שארקדי דוכין עשה...

כשהוא הוציא את האוסף שלו ועוד דיסק עם כל מיני סקיצות ושירים כאלה הלוואי שהם יעשו את זה ויוציאו כלמיני ביצועים מיוחדים או שירים שלא נכנסו לאלבומים וכאלה.....

YARDEN261

New member
אה ורציתי להוסיף

שכיף לדעת שסביר להניח שמעכשיו הדיסקים הבאים יהיו באיכות של פורטה וואו כבר מסקרן אותי מה יהיו ההתפתחויות של הלהקה הזאת חחחחחח.....

YARDEN261

New member
תשובההההה

הכוונה שלי היתה שמבחינת סאונד סביר להניח שהם יהיו באותה רמה..... מה לא ככה?

למעלה