שירים ישראלים... help

Lestat

New member
שירים ישראלים... help

למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את השיר המלא והמקורי של כוורת - זה הכל בשבילך? ואם יש לכם המלצות לשירים אני אשמח לקבל! אתם בטח מבינים בזה!

טלי...

New member
אהם...

טוב,אני יודעת שסתם אמרת את זה בתור מעיין אימרת כנף שכזו, אבל... העיניין של הדיסקים הצרובים כבר די מעצבן. איך בדיוק אתה רוצה שלא נצרוב? כל דיסק יותר יקר מהשני,וכולם בסביבות ה-70 ש"ח לדיסק. לא כל אחד יכול לשלם את זה, וזה לא אומר שמגיע להם פחות לשמוע מוזיקה ממישהו שיכול לשלם.

MissUnKnown

New member
דיסקים ישראלים לא צורבים!!!

הקטע דיי נדש אבל כל האומנים הישראלים גם ככה לא מרוויחים משהו אז למה לפגוע בהם עוד??? כאלו מה הקטע להוציא 50-70 ש"ח..... דיסקים של אומנים מכול זה כבר משהו אחר ....אני תמיד קונה את המקורי אבל זה כבר לא כל כך עקרוני .....אבל עדיין תחשבי שאת קרעת את עצמך בעבודה ואת מצפה לקבל משכורת מכובדת ופתאום נותנים לך שליש מימנה.... אז זה אותו הדבר

מסכימה, אבל...

כל הזמרים הישראליים שאתה טוען שהם נפגעים... יודעים לתוך מה הם נכנסו... להוציא 50-70 ש"ח על משהו שאני יודעת שאני יכולה לקבל בחינם יהיה מעשה אבסורדי, כי המוח האנושי לא מתוכנן/בנוי לכך (בנתיים)... עוד נקודה היא, שאנשים רגילים הם אנוכיים שחושבים רק על עצמם... ולא אכפת להם מאחרים! אז אם הם יכולים לקבל משהו בחינם בעוד מישהו אחר נפגע.. הם יעשו זאת! כי לא מזיז להם!! ואם כן מזיז להם... אז זה עדיין לא משנה.. כי כל מה שיקרה זה שיתקפו אותם קצת היסוריי מצפון על כך... ואז.. הם יחזרו הביתה.. ישמעו את הדיסק.. וישכחו מזה! כי הם נהנים! (אנוכיות!!) אז.. למה אני עדיין לא קונה דיסקים מקוריים?... אני לא קונה דיסקים כי אני יודעת שגם אם לא הייתי יכולה להוריד בחינם לא הייתי קונה... כי אני לא חושבת שזה כל כך שווה את הכסף הזה (עד שתיהיה מהפכה!! -ולכסף לא יהיה ערך!!) :)) אבל עד אז...

MissUnKnown

New member
אבל עם את תתחילי אז אולי...

עם את תקני דיסקים מקורים ...אזזאת כבר התחלה...... ואני לא דיברתי על להוריד שירים לי יש מלא דיסקים מלאים על המחשב אבל אף דיסק אני לא צרבתי על על דיסק, אחרי שמעה של הדיסק אני קונה אותו....אז יש אנשים אנוכים אבל זה לא מחייב אותך להיות ככה ...אז עם את תעשי שינוי אז אולי מישהו יראה שאת עושה את השינוי וככה זה יתפתח ואלי .....בעתיד הרחוק אנשים יעריכו את קריעת התחת של האומנים...

בלי לפגוע או משהו... אבל זה שטויות../images/Emo70.gif

כמה פעמים אומרים... אם את תתחילי.. אז אנשים יתחילו ללכת אחריך.. וובכן... המשפט הזה לא תמיד עובד... ובטח שלא פה... תנסי לחשוב על זה מספר דקות (או אפילו שניות) ותיבחכי לדעת שזה ממש לא יכול לקרות, כי אנחנו מדברים פה על דעות של אנשים, דבר שלא משתנה מאחר והבן אדם הוא ייצור עקשן מטבעו. את תמיד יכולה לנסות לדבר עם אנשים... וזה אולי יעזור.. אבל העובדה שאת תעשי את זה לא אומרת שאנשים יתחיל וללכת אחרייך... ו.. בעתיד הרחוק... הכל אפשרי!

MissUnKnown

New member
אולי.....אנשים לא ילכו אחרייך...אבל

אנשים כן ילכו אחרי הרעיון שלך...אני כן מכירה כמה אנשים שהסברתי להם את העקרונות שלי בעינין ומעכשיו קונים דיסקים מקורים ....ישראלים ... אז זה תלוי עם את מאמינה בזה או לא

ושוב בלי לזלזל...

אם אני כבר מסבירה מספר עקרונות.. אני כבר אסביר דברים אחרים.. שיותר חשובים לי... כי למרות שאני הסכמתי אתך... ואני כן אומרת שהנושא חשוב.. אבל לא ביחס לנושאים אחרים... (תלוי איזה כמובן...) הכל יחסי בחיים!

טלי...

New member
כן, אבל...

לדוגמא, כשאני עושה ביביסיטר, אני לא מבקשת 40 ש"ח, אלא 15-20, שזה מחיר סביר בהחלט. ויש חלק שקצת קשה להם להוציא 50-70 ש"ח לדיסק וזה כן "קטע" בשבילם...

MissUnKnown

New member
20 שח לביביסיטר???

מבקשים 15 שח לשעה וגמרנו את העיניין....אחרי 4 שעות יש לך דיסק

למעלה