שירים כד כאן

גנגי

New member
לשיר קוראים "האור בקצה",

ולאלבום "לאן פרחו הפרפרים". הוא יצא בדיוק אחרי רצח רבין, ורוב השירים מתייחסים לרצח או לתוצאותיו.

ST

New member
כן, בבקשה... ../images/Emo29.gif

אלוקים שלי - עוזי חיטמן אלוקים שלי, רציתי שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום, ראיתי מלאך משמים בא אלי, ואמר לי כך: באתי משמים, עברתי נדודים לשאת ברכת שלום לכל הילדים לשאת ברכת שלום לכל הילדים וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך, ולא היה שלום הוא מזמן הלך, ואני עם החלום אלוקים שלי, רציתי שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום, ראיתי מלאך ממצולות הים עלה, ואמר לי כך: באתי מן המים, ממצולות הים לשאת ברכת שלום לילדי כל העולם לשאת ברכת שלום לילדי כל העולם וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך, ולא היה שלום הוא את הבשורה לקח, ואני עם החלום וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך, ולא היה שלום הוא את הבשורה לקח, ואני עם החלום אלוקים שלי, רציתי שתדע שהחלום הזה נשאר לי כחידה אלוקים שלי, רציתי שתדע על החלום שלי רציתי שתדע אלוקים שלי, רק רציתי שתדע! --- מחר - להקת הנח"ל מחר, אולי נפליגה בספינות מחוף אילת עד חוף שנהב ועל המשחתות הישנות יטעינו תפוחי זהב כל זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהרים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר אז מחרתיים מחר, אולי בכל המשעולים ארי בעדר צאן ינהג מחר, אולי באלף ענבלים יכו פעמונים של חג כל זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהרים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר אז מחרתיים מחר, יקומו אלף שיכונים ושיר יעוף במרפסות ושלל כלניות וצבעונים יעלו מתוך ההריסות כל זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהרים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר אז מחרתיים מחר, ללל... מחר, כשהצבא יפשוט מדיו לבנו יעבור לדום מחר, כל איש יבנה בשתי ידיו את מה שהוא חלם היום כל זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהרים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר ואם עוד לא מחר ואם עוד לא מחר אז מחרתיים, מחרתיים... --- איפה ה"אלף זמר ועוד זמר" שלי..? זה לא לידי, אז אני לא יכולה לכתוב מי כתב והלחין, כי לא רשום לי כאן...

trinity triple

New member
מחפשת בנרות...

את האקורדים לשיר "שלווה" אלו הפרטים שידועים לי על השיר, למקרה שאחד מהם יעזור לכן למצוא מילים: אבינועם קורן, לחן: יאיר רוזנבלום ביצוע: להקת הנח"ל אלו מילות השיר על המחנה נדלק ירח על המאהל כוכב זורח והזמן כמו גומי מתמרח ליל שבת בלי טעם ובלי ריח והשקט את הלב קורע. פזמון: איזו מין שלווה ולא עושים שום דבר איזו מין שלווה ועוד שבוע עבר. השבת בכלל אינה עוברת כבר קראנו את עיתון הערב שרנו כבר שירי מגל וחרב כבר תפרנו את החור בגרב ופתרנו תשבצים בלי הרף. פזמון: איזו מין שלווה... אף מכתב ממך עוד לא הגיע עוד מעט המפקד יופיע אז תתחיל ודאי שוב להבטיח בקרוב לרגילה אגיע... שתקני שוב שניים ביציע. פזמון: איזו מין שלווה.. אממ.. מה עוד?.. הוא מופיע בפסקול של הסרט "הלהקה" בקיצור אני צריכה את האקורדים שלו, די בדחיפות ואני ממש אשמח אם מישו יוכל לעזור לי.. תודה!

נריה_ה

New member
שאלה בקשר למילים של "פרחים בקנה"...

אני וחברים שלי התווכחנו מה המילים של הפזמון בשיר "פרחים בקנה". האם המילים הם: "השמש תזרח בין עזה לרפיח..." או המילים הם: "השמש תדום בין עזה לרפיח..."? מישהו יכול לעזור לנו? תודה, נריה

magy

New member
אני סולחת לך, על כל השנים

ג´וזי כץ...... שיר חדש יחסית...... תודהההההה

R750-Girl

New member
"פסק זמן" - אריק איינשטיין

מישהו יכול בבקשה לרשום כאן את מילות השיר? תודה

שיר עברי

מישהו יכול להביא לי את השירים של השירים: -שיר הרעות (מבוצע ע"י הגבעטרון/להקת הנחל) -ים השיבולים (מבוצע ע"י הגבעטרון)

mitgo

New member
לפני שאני הולך לאבטיח..

תהיתי האם מישהו יוכל לעזור לי במלים של שירה הנפלא של נורית גלרון- אולי מחר (אני אהיה יפה מאוד יפה מאוד..), בבית השני.. "ומצחי טהור כאור הלבנה..אהה אהה.. ו...ישוב מניכר....מחר...שאהבה נפשי..מחר מחר שאהבה נפשי..." לא זוכר ולא ברורות לי המלים. האם מישהו יודע? (מישהו...מישהו דואג..?)

עוד שירים...

אני נורא מצטער שאני מטריד אתכם, אבל מישהו נחמד עזר לי מקודם. אפשר את המילים של "הבלדה לשוטר אזולאי" מהסרט "השוטר אזולאי"? תודה רבה.

rizla

New member
שאלה בדני-ליטנית

ערב טוב אנשים יקרים. יש שיר של דני ליטני, מתורגם מצרפתית, שיש בו משהו עם "ים" וזה לא אופליה הקטנה. אני יודע שזה קשה אבל תזרקו מה שעולה לכם בראש. תודה

magy

New member
מי מכיר , מי יודע.....

´החברים הכי טובים´... הגשש החיוור, או רק שייקה..

"התשמע קולי"

אני מאוד מצטער אם אני מפריע למישהו, ואני מקווה שאני לא מעצבן, אבל למישהו יש את המילים של השיר "התשמע קולי" של החלונות הגבוהים? תודה

טבת

New member
מי שר על "זאביק השועל"?

התרנגולים? או להקה אחרת? ואיך קוראים לשיר? שיר השכונה או משהו כזה?

gala17

New member
שלום שלום ושבת שלום

שאלה קטנה לי, בקשה יותר נכון. האם מישהו יכול לכתוב את מילות השיר "תמיד יחכו לך" של לאה שבת? תודה רבה!

שמנתולה

New member
מחפשת את טשרניחובסקי...

וליתר דיוק את השיר הרי את מקוסמת לי / שאול טשרניחובסקי מישהו מכיר? רעיונות בקשר לאיפה לחפש? תודה...

La Gamba

New member
"הלא נודע" למישהו יש את השיר

למישהו יש את השיר של דני סנדרסון? אם זה המקום הנכון

ויש גם את הגירסה האלטרנטיבית

הזכורה לי יותר מילדותי: אלוהים שלי, רציתי שתדע מה שעשיתי בלילה במיטה עשיתי שלולית מתחת לכרית אמא ראתה את זה ונתנה לי פליק אלוהים שלי, רק רציתי שתחליף!

למעלה