כן, בבקשה... ../images/Emo29.gif
אלוקים שלי - עוזי חיטמן אלוקים שלי, רציתי שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום, ראיתי מלאך משמים בא אלי, ואמר לי כך: באתי משמים, עברתי נדודים לשאת ברכת שלום לכל הילדים לשאת ברכת שלום לכל הילדים וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך, ולא היה שלום הוא מזמן הלך, ואני עם החלום אלוקים שלי, רציתי שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה ובחלום, ראיתי מלאך ממצולות הים עלה, ואמר לי כך: באתי מן המים, ממצולות הים לשאת ברכת שלום לילדי כל העולם לשאת ברכת שלום לילדי כל העולם וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך, ולא היה שלום הוא את הבשורה לקח, ואני עם החלום וכשהתעוררתי נזכרתי בחלום ויצאתי לחפש מעט שלום ולא היה מלאך, ולא היה שלום הוא את הבשורה לקח, ואני עם החלום אלוקים שלי, רציתי שתדע שהחלום הזה נשאר לי כחידה אלוקים שלי, רציתי שתדע על החלום שלי רציתי שתדע אלוקים שלי, רק רציתי שתדע! --- מחר - להקת הנח"ל מחר, אולי נפליגה בספינות מחוף אילת עד חוף שנהב ועל המשחתות הישנות יטעינו תפוחי זהב כל זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהרים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר אז מחרתיים מחר, אולי בכל המשעולים ארי בעדר צאן ינהג מחר, אולי באלף ענבלים יכו פעמונים של חג כל זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהרים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר אז מחרתיים מחר, יקומו אלף שיכונים ושיר יעוף במרפסות ושלל כלניות וצבעונים יעלו מתוך ההריסות כל זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהרים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר אז מחרתיים מחר, ללל... מחר, כשהצבא יפשוט מדיו לבנו יעבור לדום מחר, כל איש יבנה בשתי ידיו את מה שהוא חלם היום כל זה אינו משל ולא חלום זה נכון כאור בצהרים כל זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר ואם עוד לא מחר ואם עוד לא מחר אז מחרתיים, מחרתיים... --- איפה ה"אלף זמר ועוד זמר" שלי..? זה לא לידי, אז אני לא יכולה לכתוב מי כתב והלחין, כי לא רשום לי כאן...