אוקיי...
שברון לב: ליאור נרקיס-תגידי אפילו שככה פתאום זה נגמר, חשבתי שעוד נדבר עשית את עצמך לא שומעת, נתת לי להתפורר מתוך ערימת השברים שבלב, אספתי את מה שנשאר מיליון פעמים כבר אמרתי- אוהב, יותר מזה- אי אפשר פזמון: תגידי, מי יכול לאהוב אותך יותר תגידי, אם יש עוד אהבה במקום אחר תגידי, כבר ניסיתי הכל, זה לא עובר... תגידי לי רק אם אפשר, לאהוב יותר... היית אמיתית, עכשיו את דימיון, הפכת לחלום לבן אולי זה בכלל לא קורה לי, אז למה אני עוד כאן אם את לא לבד, מצאת לך אחר, כזה שאותך יאהב תגידי את זה בשתיקה ארוכה, עשי שזה לא יכאב אהבה טוטלית: עד עולם- ליאור נרקיס יש מילים שמספרות את מה שיש בלב שמנסות לומר לך כמה שאני אוהב אפילו הן לא יכולות הלילה לתאר את הרגש... את הרגש... בליבי יש אהבה סוערת מבפנים רוצה להתמזג אלייך עד סוף הימים וזה הלילה לעולם בניינו יחבר את הנפש... את הנפש... עד עולם אני אהיה לך מעכשיו ועד הנצח אמלא אותך באושר כמו השמש את הבוקר עד עולם אני אהיה לך מעכשיו ועד הנצח אמלא אותך באהבה עד שהגעת, הייתי כמו אדם בלי שם פתאום ראיתי בענייך חלום שמתגשם יש בניינו חוט זהב שאת הלב קושר אל הנפש... אל הנפש...