קצת 'שירי פורים'
1)חתול מפלצת-פורטיסחרוף/רביעיית מסנר- "מי מסתתר מאחורי המסיכה" 2)עד העונג הבא-המכשפות(כל ביצוע אחר לא באבחשבון)-"והופכת לחיית חושך, למפלצת רטובה, לשדון לילה, לפיה הטובה" 3)שתי פנים- ברי סחרוף- "למה את באה בשתי פנים" 4)תיאטרון רחוב- אלונה דניאל- "מסכה אחת לערב ושניה לשעות היום" 5)הילדה הכי יפה בכפר- דיוויד ברוזה- "מסכהאילמת מכסה עיני" 6)תיזהר ממנה- ליאור פרחי- "סתם מסכה שהיא לובשת" 7)אודיסיי- טל גורדון- "מסכה של קור על הפנים" 8)מותק- קורין אלאל- "יש לה שלושים מסכות עם חיוך" 9)שבע- ירמי קפלן- "שבע מסכות היו לי" 10)שרמוטה פוריטנית- "שלומי שבן- "מסכות, מסכות, רגשות מאוסים" 11)תנינים- טאטו- "בערפל ישנים תנינים עם מסיכות ירוקות על הפנים" 12)זורו- הראל מויאל- "מאחורי למסיכה ומתחת לגלימה" 13)שפריץ חרוזים ללואיז- מאיר אריאל- "לבש עוד מסיכה" 14)אולי אני אהיה מלכה- חווה אלברשטיין- "מה יש להתחפש?" 15)הצפרדע- אלון אולארצ'יק- "דודה לאה מתחפשת לצפרדע" 16)לא כל יום פורים- בני ברמן- "לא כל יום פורים" 17)המטילדה שלי- יוסי באי- לא בהכרח על פורים, אבל עליז ונחמד 18)כל אחד רוצה- שלום חנוך ואריק אייש\נשטיין- "כל רוצה להיות זמר"- אפשר למצוא קשר לפורים. בהצלחה!