שירים למסיבה ...

menimm

New member
שירים למסיבה ...

היי כולם, אני צריך המלצות לשירים להכנת Play-list למסיבת פורים של היום בערב... אשמח לקבל את דעתכם, שירים עבריים / לועזיים ... הכל בא בחשבון... תודה מראש וחג שמייחחח !!

קצת 'שירי פורים'

1)חתול מפלצת-פורטיסחרוף/רביעיית מסנר- "מי מסתתר מאחורי המסיכה" 2)עד העונג הבא-המכשפות(כל ביצוע אחר לא באבחשבון)-"והופכת לחיית חושך, למפלצת רטובה, לשדון לילה, לפיה הטובה" 3)שתי פנים- ברי סחרוף- "למה את באה בשתי פנים" 4)תיאטרון רחוב- אלונה דניאל- "מסכה אחת לערב ושניה לשעות היום" 5)הילדה הכי יפה בכפר- דיוויד ברוזה- "מסכהאילמת מכסה עיני" 6)תיזהר ממנה- ליאור פרחי- "סתם מסכה שהיא לובשת" 7)אודיסיי- טל גורדון- "מסכה של קור על הפנים" 8)מותק- קורין אלאל- "יש לה שלושים מסכות עם חיוך" 9)שבע- ירמי קפלן- "שבע מסכות היו לי" 10)שרמוטה פוריטנית- "שלומי שבן- "מסכות, מסכות, רגשות מאוסים" 11)תנינים- טאטו- "בערפל ישנים תנינים עם מסיכות ירוקות על הפנים" 12)זורו- הראל מויאל- "מאחורי למסיכה ומתחת לגלימה" 13)שפריץ חרוזים ללואיז- מאיר אריאל- "לבש עוד מסיכה" 14)אולי אני אהיה מלכה- חווה אלברשטיין- "מה יש להתחפש?" 15)הצפרדע- אלון אולארצ'יק- "דודה לאה מתחפשת לצפרדע" 16)לא כל יום פורים- בני ברמן- "לא כל יום פורים" 17)המטילדה שלי- יוסי באי- לא בהכרח על פורים, אבל עליז ונחמד 18)כל אחד רוצה- שלום חנוך ואריק אייש\נשטיין- "כל רוצה להיות זמר"- אפשר למצוא קשר לפורים. בהצלחה!

efa666

New member
ביטלס בכל עת!

לוידעת כמה זה קשור לפורים אבל בכל מסיבה צריך לשים את האוסף של הביטלס מהתקופה הראשונה, הדיסק הראשון. פשוט כיף חיים איתו, סיקסטיז מאושרות :)

למעלה