שירים למסיבות נוער.

rainmanone

New member
שירים למסיבות נוער.

היי. אני בד"כ מתקלט האוס טראנס ושאר מוסיקה אלקטרונית, והקהל שלי הוא בד"כ 25 פלוס, אבל חברים ביקשו ממני טובה לתקלט במסיבה של הילדים שלהם, ויהיו שם בגילאים 14-17, ואין לי מושג מה חבר'ה בגילאים האלה שומעים. אני מתאר שלא מעט מזרחית (או רמיקסים של מזרחית) ומה שנקרא "מוסיקה של מכוני קושר" (קח שיר מהאייטיז, ותהרוס אותו ע"י האצה, ביט חזק וזמרת עם קול מעצבן וסימפולים). אבל לא משנה. אני צריך קצת המלצות ללהיטים לנוער. יש רעיונות ?

dj mango

New member
כנס!!!

בתור דיג'י צעיר אני ממליץ לך על הרבה היפ הופ מקפיץ אקון וכאלה אל תלך על הכבדים מידיי זהנ לא הולך ותלוי על איזה אוכלוסיה מדובר כי למשל איפה שאני גר לא הרבה שומעים מזרחית ככה שהמסיבות פה מתחילות ב היפ הופ עוברות להאוס ומשם לטיפה של טראנס {דברים קלילים} אין לי זמן לכתוב עכשיו רשימת שירים אבל אשמח לעזוראם תצור איתי קשר בהודעה אישית בהצלחה!!

FireRescue

New member
הרבה בום...

שים להם כל הערב היט אנד ראן ירקדו כמו מטורפים... וברצינות... בקטע של הטרנס זה בעיקר פסיכודלי.

dj mango

New member
לא יודע למה אתה קורא פסיכודלי אבל..

מנסיון שלי ומאנשים בגילי אנחנו הנוער {טוב חוץ ממני [: } לא אוהבים פסיכודלי בסדר hit n run; out of space אל תשכח שאלו להיטים אבל מוזיקה של void או tube בדרך כלל לא ממש תשתלב יפה אני אומר עוד פעם תלוי במיקום ובנוער עצמו

FireRescue

New member
אני גם לא

שומע את המוזיקההזאתי.. אני אוהב אלקטרו וקלאב... אבל הנוער של היום ברובו המוחץ אוהב פסיכולי למיניו השונים

למעלה