שירים לשיר בפולין

orange love

New member
שירים לשיר בפולין

טוב אז בעוד חודשיים אנחנו יוצאים למסע (ב-20 למרץ). בין החברים שלנו החלטנו להביא כמה גיטרות כדי לנגן באוטובוס ובמקומות שיהיה לנו ממש קשה שם. החלטנו גם שלא נשיר שירי ''שואה'' טיפוסיים, החלטנו לבחור שירים ישראליים מכל הזמנים, שקטים ועצובים שבדרך זו או אחרת מתחברים לנושא. עכשיו חוץ מ''דמעות של מלאכים'' של אריק אינשטיין (שלצערי עוד לא מצאתי אקורדים לזה). אין לי שום רעיון לשיר. אז אשמח להצעות מכם, שאולי הייתם שם והייתה מנגינה כלשהי אצלכם בראש. אני מבקשת את זה עכשיו, כדי ללמוד את מנגינת השיר מראש. אשמח אם תעזרו לי...

.......

אני מציע לך לעלעל שניים-שלושה שרשורים למטה... בשרשור של עינת1990 ("יש לי בקשה קטנה") תוכלי למצוא את רשימות השירים שהציעו לה. הצעתי- לא להתמקד בשירים עצובים, לרוב תרצו וגם תצטרכו לשיר שירים אופטימיים (יש המון כאלה שקטים ויפים) ושירי תקווה. פשוט תשמעי הרבה רדיו ושירים בימים הקרובים וכל פעם שאת שומעת שיר שנראה לך תכתבי אותו (אחרת תמיד שוכחים אותם). שיהיה בהצלחה!

איזה טאיימינג....

בידיוק חזרתי ממפגש פולין (מפגש של אחרי המסע) בין הסירטונים קליפיי התמונות והכול היה לנו שירה בציבור כל מיני שיריי מולדת מרגשים=] אין לי ארץ אחרת... מתחת לשמיים (לא כלכך זוכרת איך קוראים לשיר..."באנו לכאן מתחת לשמיים שניים כמו זוג עיניים...) ריקמה אנושית-חווה אלברשטיין יהיה טוב-דיויד ברוזה אדון עולם "יהיה לי חבר יהי לי אח הושט יש יד בעט צרה אני אחיך אל תשכח..."(גם לא זוכרת ת'שם) אלי אלי יומן מסע-אביב גפן מישהו לרוץ איתו-דניאל סולומון (מה אני יעשה היתמכרתי=] ) תעשו שירונים לכל האוטובוס (אנחנו עשינו ויצא ממש ממש יפה וכולם שיתפו פעולה) כשתגדל-יהודה פוליקר אם אני זיכר בעוד אני יומר לך

H i L a L u S

New member
כמה שירים:

שער הרחמים-מאיר בנאי ריקי גל-דרך ארוכה מוכרחים להמשיך לנגן - "את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק, את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק, מוכרחים להמשיך לנגן מוכרחים להמשיך לנגן, מפני שאת המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק "

גרוברית

New member
שיר לפולין

השיר "אפר ואבק" של יהודה פוליקר-נדוש וטחון אבל יפה=] אם צריך אקורדים-יש לי. בהצלחה!

למעלה