שירים מאאידה

pazer001

New member
שירים מאאידה

האם אתם יכולים לציין לי שמות שירים מאאידה שנחשבים ליותר חזקים שם כי יש שם הרבה שירים.

Hippie Jeannie

New member
אין "נחשבים", זה עניין של טעם

בעיניי: My Strongest Suit Is It Written in the Stars A step too far Elaborate life אבל הדמות של רדאמס ממש לא מתאימה לך אם אתה שואל בשביל מה שאני חושבת שאתה שואל.

pazer001

New member
המממ

לא, אני סתם מקשיב ליותר ויותר שירים ממחזות זמר ואת זה אף פעם לא שמעתי אז עשיתי הרצה על הכל והקונספט של זה נתפס עליי כי זה שירים קצת יותר רציניים שגם באו מאופרה. אז אני רוצה כמה שירים רק לקלוט אותם יותר ויותר ואולי עם הזמן לעשות עם זה משהו. אבל, לא, זה לא בשביל מה שאת חושבת. לגבי מה שאת חושבת אני כבר די סגור.

NorthenONE

New member
בכלל לא רציניים וממש לא אופרה

השירים ב"אאידה" ממש שטחיים ומשעממים והם רחוקים מלהיות קשורים אפילו במקצת לאופרה המפורסמת. אלטון ג'ון הלחין בתבניות מאוד פשוטות שירים שמתעייפים אחרי כמה זמן וזאת הבעיה של המחזמר הזה. בניגוד למחזות זמר אחרים, ד"א שאתה שואל איזה שיר הכי "נחשב" ותמיד יש תשובה על שניים-שלושה שירים שבולטים במיוחד כאן צריך לחפש בפינצטה. אם כבר שיר אחד בגוון מאוד מעניין, שהולחן בהשראת שירי גוספל (וזה מאוד מתאים לתוכן של השיר)- gods love Nubiyah או איך שלא כותבים נוביה באנגלית

למעלה