שירים מהופעות

שירים מהופעות

אז... כשנברתי קצת בארכיון של הפורום ובדקתי את הפלייליסט של ההופעות של רונה[כן כן למרבה הבושה אני מודה שלא הייתי עדיין אפילו בהופעה אחת שלה] נתקלתי בכמה שירים שאני לא מצליחה למצוא בשום מקום [הבור, אותו פזמון והקאבר של almost blue של לאונרד כהן למשל]. מישהו יודע אולי איך אני יכולה להשיג את השירים האלו? אני ממש סקרנית... תודה וסופשבוע נעים

misheani

New member
תיקון

famous blue raincoat. לצערי, אני לא מכירה הקלטה של הקאבר הנחשק הזה. לעומת זאת, שני השירים האחרים שציינת, ועוד רבים נוספים, ניתן למצוא (למשל) אצלי בסולסיק שם המשתמש: honey_be. להסברים פני אלי בפרטי...

a10m

New member
הציפור הכחולה ../images/Emo13.gif

(soulseek) אבל את לא יכולה לוותר על הופעה...

אני אעשה נסיון אחרון

להוריד את הסולסיק הזאתי ולחפש אתכן שם בפעם האחרונה שניסיתי את זה שום דבר לא ירד לי
וזה לא במקום ההופעה זה רק עד שאני אצליח להגיע לשם [יותר נכון עד שחברות שלי יסכימו לבוא איתי
]

SheIIy

New member
מביך קצת,

אבל הדרך היחידה בה הצלחתי לשכנע חברה לבוא איתי להופעה של רונה, היה לשלם על הכרטיס שלה. פראיירית, אבל זו היתה הדרך היחידה... בסופו של דבר זה השתלם. היא לא סבלה במיוחד, והשבוע היא אפילו התוודתה ש``הגעתי למסקנה שאני לא שונאת את רונה``. אמנם לקח לה הרבה זמן להבין את זה מאז ההופעה, אבל זה משמעותי כשמדובר בה.

Sheeesh

New member
מזדהה...

גמני כמעט עשיתי את זה בסוף מצאתי מישהי שדיי מחבבת את השירים שלה... אחח עצוב עצוב.... פעם הבאה נעשה שירשור "למי אין עם מי ללכת להופעה???"....

a10m

New member
אני לא ניסיתי אפילו...

אבל אח שלי הבין שזו המתנה הכי טובה ליומהולדת

misheani

New member
את ההופעה של אתמול בתמונע...

נתנה לי מישהי במתנה ליומולדת, וזאת היתה גם דרך מצויינת לגרור אותה איתי... :)

מזל טוב!! אחלה מתנה לקבל...

אני קיבלתי גם להופעה אקוסטית של ברי לא מזמן....

bזוהר

New member
האמת שאני...

חברות שלי זה לא ממש בא בחשבון חח. החברה הכי טובה שלי הסכימה לבוא איתי להופעה של יזהר שרונה התארחה בה, וזה גם רק בגלל שהראל סקעת הופיע שם
בהתחלה גררתי מישו שהיה מאוהב בי אז הוא הסכים לבוא לכל מקום שביקשתי באתי כמה פעמים עם אחותי שהיא גם מחבבת את רונה(מכירה קצת שירים ממני,אבל בעיקר אוהבת ת'בנאדם משו מה חח.. טוב נו לא משום מה,זאת רונה
) בכלל-המשפחה שלי מזה אוהבת את רונה! חוץ מאחותי הגדולה.. אמא שלי נגיד מתה עליה! אתמול היא הסיעה אותי לתמונע ואז היא התקשרה אליי "זוהר!!ראיתי עכשיו את רונה נכנסת לתמונע, ישר אחרייך!" (ואז היא התחילה לפרט לי דברים לא חשובים) ו-"לחשתי כזה,בהצלחה רונה,אבל היא לא שמעה" חחח היא ממש התלהבה והאמת, בכל שאר ההופעות אני פשוט באה לבד ופוגשת שם אנשים שהכרתי פה מהפורום ומהופעות... כי נראה לי שכבר עברתי את ה20(ישש) וואי,אני גרופית שזה מפחיד!!!!

למעלה