שירים מצחיקים.. מה לעשות, התמכרתי

שירים מצחיקים.. מה לעשות, התמכרתי

הנה... זה לא כל כך פשוט להיות מחסלת לפי "זה לא כל כך פשוט להיות כאןילד" זה לא כל כך פשוט להיות מחסלת להחטיף למירוקו כל חצי שעה לאחי המסכן, אני עוד מתפללת ועם כל כפר שחוסל בידיו אני מזילה דמעה זה לא כל כך פשוט להיות מחסלת כל הזמן להשתתף במלחמות זה לא כל כך פשוט אבל, אבל מול שמי התכלת אני יודעת שכדאי, שאני אמשיך לחיות תכלת שמיים סגול של גלימות על קברי כפרי, פרחים ודמעות חברים טובים וגשמים של ברכה אנחנו שלנו בכאב ובשמחה כי כאן צריך ביחד לעולם לא לחוד רק כך אתה בטוח שלא הכול אבוד כי אני יוכלה למרות הכול להתחיל לצחוק, ולאפשר לאהבה לגדול

מית צאן

New member
יפהההההההההה../images/Emo13.gif

*סוגדת*

ועוד שיר..על פי "בן המלך מאוהב"

"אינויאשה מאוהב".... בעתיד יש מקדש היא ובית חדש היא לא ידעה היא בבאר במקדש שלושה חברים לה מחכים והוא הולך לקחת אליו אינויאשה מאוהב ההנוי עם עיני הזהב לא סיפור ילדים אינויאשה מאוהב קגומה שליבה זהב כמו סיפור ילדים היא הביאה דברים קפצה לבאר היא ידעה שלה מחכים שלושה חברים לה מחכים אותה מחפשים לנערה שליבה זהב אינויאשה מאוהב ההנוי עם עיני הזהב לא סיפור ילדים אינויאשה מאוהב קגומה שליבה זהב כמו סיפור ילדים

יפה! *מזילה דמעה*

אני יודעת שזה נשמע טיפשי אבל התרגשתי מהשיר שלך. ניסיתי לשיר את זה לפי המנגינה וזה התאים בול! מוריד בפנייך את הכובע (שבמילא לא עלי)

למעלה