שירים מתורגמים - מסביב לעולם

שירים מתורגמים - מסביב לעולם

המשחק הישן והטוב, עם טוויסט קטן - כל שיר מתרחש בעיר אחרת בעולם - לאיזו עיר התכוון המשורר? יש כאן כמה לא קלים..... 1. מעדתי בלכתי, גורר רגלי ברחובות שואל אנשים: "מה קרה לך, ילד?" 2. אתה מקבל צמרמורת בחושך, ירד גשם בפארק אבל בינתיים מדרום לנהר אתה עוצר ומכיל את הכל. 3. הבארים הם מקדשים, אבל הפנינים אינן בחינם. 4. דבר עליה כמו מלכה רוקדת בחלום אוריינטלי. 5. אף מלאך לא הולך לקדם את פני, זה רק אתה ואני, ידידי. 6. יש פה דור שלם עם רעיונות חדשים. אנשים בתנועה, אנשים בתנועה. 7. השמש כל כך בהירה, היא לא משאירה צללים, רק צלקות. 8. הולך במורד הרחובות בהם זכרונות מהעבר קבורים לנצח. 9. התעוררתי שוב הבוקר עם שמש בעיניים כשמייק נכנס אלי עם תסריט מפתיע! 10. עם הבלוקים בצד אחד והחוף בצד השני, עם העצים והעלים. אני לבד ב........ בהצלחה!

New Volume

New member
8

Winds of change/scorpions walking down the streets, distant memoriesare burried in the past forever. השיר מתרחש במוסקבה?

jily

New member
2

איזה כיף לזהות שיר שאני אוהבת :) dire straits-sultans of swing וזה קורה בלונדון "Way on downsouth way on downsouth london town"

Section

New member
6 ו-9

6. Scott McKenzie - San Francisco מן הסתם- סאן-פרנסיסקו 9. Bran Van 3000 -Drinking in LA והעיר- LA, לוס אנג'לס כמובן.

אוקיי... יש רמזים...

1. "היי, מה קורה, איש? אנחנו מגיעים ב-12 עם כמה בחורות פורטוריקניות שפשוט מ-ת-ו-ת להכיר אותך!" - השם של העיר לא מופיע בשיר, אבל נרמז באופן ברור שהשיר מתרחש בעיר הזאת. 4. "טוס אל תוך השמש העולה. פרצופים, כולם מחייכים." אני חושב שזה כבר רמז עבה מספיק. 5. "ראיתי את ההשתקפות שלי בחלון ולא הכרתי את פניי." 7. "את זורמת כמו נהר, הזורם לים." השם של העיר לא מופיע גם כאן, אבל השיר נכתב על העיר הזאת ומתרחש באחד הפארקים שלה. זו העיר הכי רחוקה בכל המשחק הזה... 10. טוב, זאת העיר הכי קרובה...

טוב, אז הנה התשובות שנותרו

5. Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia 7. הלהקה היא U2 והשיר הוא One tree hill. שיר שנכתב על אוקלנד - העיר הגדולה בניו זילנד. 10 . דוראן דוראן שרים על תל אביב.

למעלה