שירים נדירים

dafnaleh

New member
שירים נדירים

מהם השירים הנדירים ביותר שאתם מכירים שרהצפ ביצעו\כתבו? שלי: millionairs against hunger (נדיר?) da da is not dead (הילל שר) christine cosmic slop (פאנקאדליק!!!) guns of brixton (הקלאש) גרסת הופעה חיה ל-wannabe של הספייס גירלז (משעשע לחלוטין) bunker hill phfat dance Dr. Funkenstein (פארלמנט) Japanese (לא בדיוק שיר) sweet home Alabama heartbreaker beverley hills (century city) במקור של הסירקל ג'רקס Time The needle and the damage done (פלי) (במקור של ניל יאנג) I want you back (במקור של חמישיית ג'קסון) anarchy in the UK ((נדיר?) (במקור של הסקס פיסטולז) waiting room (פוגאזי) bullet proof (ג'ורג' קלינטון) crosstown traffic (הנדריקס) יש עוד שירים, אבל אני לא מצליחה להיזכר בהם כרגע. רובם קאברים.

dafnaleh

New member
הרמ]פף!!

בטעות פעמיים. הדס! את מוזמנת למחוק את אחת ההודעות, תודה

Vdrums

New member
לא נדיר אבל הם מבצעים בד"כ

בהופעות את FIRE של הנדריקס.

Dr Drums

New member
../images/Emo41.gif אם כבר העלנו את הנושא

מישו מוכן להסביר לי מה הקטע של השיר האחרון ב-BSSM???? זה כזה קורע!! ודי זה מוזר!! למישהו יש הסבר?

dafnaleh

New member
they're red hot?

שיר נהדר. במקור של מה שמו ... רוברט ג'ונסון

swan k

New member
גם time לא??

מממ יש עוד שיר ששמעתי שהם רצו להכניס לbtw ובסוף לא... ממ לא זוכרת havana affair ו search and destroy מספיק נדיר?

On drugs

New member
כן שיר טוב

ביצע אותו במקור איגי פופ עם אני זוכר נכון

dafnaleh

New member
איגי פופ והסטוג'ס במקור, אכן

את search and destroy אפשר למצוא בסינגל של גיב איט אוואי. לא נדיר. ובאשר לtime- הוא לא נמצא בסינגל של by the way, למיטב ידיעתי.

dafnaleh

New member
וhavana affiar

אפשר למצוא בדיסק המחווה ל"ramones", גם לא נדיר.

למעלה