שירים עד כאן

ליילהX

New member
שירים עד כאן ../images/Emo168.gif

בתור חדשה,אני מעזה ומנסה
,להכניס פה משהו חדש מקום להכניס שירים שאתם אוהבים ולשתף, ימצא חן לכם..??

ליילהX

New member
אני אתחיל ../images/Emo13.gif

הולכת ממך שרון חזיז לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי מילים: מאיר אריאל למה אתה כל כך קשה אלי? או שאתה כל כך חלש או שאתה כל כך גדול עלי או שאתה בלתי מורגש. איפה התברברת כשהיית בתוך תוכי אל מי התחברת אם כן למה זה אנוכי? צר לי שנשבר לי לא שיפחתך או אימך הולכת ממך... לא משנה אם תתאכזר אלי לא משנה אם תתרכך בין כה וכה לא תתחבר אלי למה נוסיף להתחכך שוב לא מרחמת לא עליך ולא עלי גם לא מדממת בקרבי מצעקותי. רגע מתנחמת והראש מסתובב אחור רגע עוד חולמת על הטוב שאפשר לזכור. זה גם אחד הקבועים שלי בבולדוג|הדגש

ליילהX

New member
איפה אתם/ן?????? מילים מילים...../images/Emo79.gif

השירים שאתם אוהבים/ות › Another Day in Paradise She calls out to the man on the street ’sir, can you help me? It’s cold and I’ve nowhere to sleep, Is there somewhere you can tell me? ’ He walks on, doesn’t look back He pretends he can’t hear her Starts to whistle as he crosses the street Seems embarrassed to be there Oh think twice, it’s another day for You and me in paradise Oh think twice, it’s just another day for you, You and me in paradise She calls out to the man on the street He can see she’s been crying She’s got blisters on the soles of her feet Can’t walk but she’s trying Oh think twice... Oh lord, is there nothing more anybody can do Oh lord, there must be something you can say You can tell from the lines on her face You can see that she’s been there Probably been moved on from every place ’cos she didn’t fit in there Oh think twice ..

Jen74

New member
אולי אפשר לרשום גם את שמות היוצרים

של השירים ולא רק את המבצעים? יש חוק זכויות יוצרים. בלי פרסום שמות היוצרים של השיר אצטרך למחוק את ההודעות עם מילות השירים.

ליילהX

New member
../images/Emo45.gifצודקת סליחה....

ב"הולכת ממך" רשום הכל בanother day שכחתי שלא בכוונה : פיל קולינס אזכור להבא....

ליילהX

New member
../images/Emo142.gif

רואה לך בעיניים אתי אנקרי לחן: אתי אנקרי מילים: אתי אנקרי אני רואה לך בעיניים אני רואה את הכל היית עוטף אותי בבית וחום רואה לך בעיניים, רואה את הכל היית סוגר אותי, אם היית יכול רואה לך בעיניים שכלום לא חשוב רק אתה, אני ואתה שוב ושוב רואה לך בעיניים שיותר מהכל - היית סוגר אותי, אם היית יכול היית בונה לי קירות היית מתקין מנורות שיהיה לי אור רואה לך בעיניים, זה כתוב בגדול היית מרשה לי, מוחל על הכל אני רואה לך בעיניים, רואה את הכל היית אוהב אותי כמו שאיש לא יכול הייתי משוטטת בין הקירות הייתי עושה בם צורות - שיהיו לי שמיים אני רואה לך בעיניים אני רואה את הכל היית עוטף אותי בבית וחום אני רואה לך בעיניים אני רואה את הכל - רק אותי לא רואה בתוך הכחול הלכתי לפני שעות וטוב לי מחוץ לקירות להתגעגע לבית אני משנה את הסוף תמיד ל "רע לי מחוצ לקירות".....

למעלה