שירים עם כלי נגינה...

קולאז

New member
שירים עם כלי נגינה...

והדוגמא היומית... "שיר אהבה בדואי"-"צלילי חליל אל החולות של המדבר היה שולח...".

קוציני

New member
כתבתי כמה ועף לי הדף

אני אנסה לשחזר Billy Joel - Piano Man beatles - while my guitar dire straites -mony 4 nothing - play the guitar play the drums השטן ירד לג´ורג´יה - המון כינור מוזכר אני גיטרה - פרברים נגן לי ירדן על כינור... - כינרת

MiToOsH

New member
"ולפעמים החגיגה נגמרת" ../images/Emo104.gif

(ואז עוברים על כל כלי הנגינה שבתזמורת) "אני חוזר הבייתה, אני והגיטרה" אני אחשוב על עוד..

t@li

New member
עוד שניים..

Tom Waits - The Piano Has Been Drinking Radiohead - Anyone Can Play Guitar

לגאיה יש איזה שיר קצבי כזה...

"גיל זורק איזו בדיחה, אודי מנגן בבגלמה, אבישי נושף בשיר ואמיר אותי מעיר" "ואיילת מקשיבה ברכות ובשלווה לצלילי המנגינה שעולה לה ועולה..." קוראים לו "ג´מע במדבר"

אתנה33

New member
כלי נגינה

בלליקה בלליקה הוי שירי לי אם אשכחך ירושלים נגן לי כינורי עד שאמות בצלילי המצולה קרן יער רחוקה נגנת לי שיר על הגיטרה וקולך רעד יש קרנבל יש גיטרה די טובה ואהבה שמה אם לא ידעת טרזה אה אה ירח מעל הרצליה גמל וחליל מנגינת החליל חליל רועים ירון גולשים עדרי הצאן מה לי ומי לי עוד כנען על גבע רם על ראש התל חליל רועים שם מחלל עגלה נדודים כינור וריגושים עם עוד מושכים אותך שירים וגם גיטרה ואיך ארונציק הבריון היה לוחץ אקורדיון וגם צועק בקול אדיר עכשיו כאן מלח ועשן וצליל גיטרה סכין שלופה ומשחקי שש בש דוד המלך בא למסיבה תנו לו גיטרה או כינור ואת חבשת על צמותיך את הכתר ואנכי הרכבתי אקורדיון על גה רועשות נוגנות אוזניו מפוחית קטנה נוצצת הוא אוסף אל שפתותיו מפוחית מפרשת ידיה שרה שיר של שמחה וילל הו ברצלונה ברצלונה על כלי מיתר עם גיטרה עם מנדולינה לקול תופים וחצוצרות הורי הורי שתי גיטרות מול עיני כבר הכול כיפלים יש לי אישה נהדרת וכינור של פעם לארוחת הערב יש יופי של טעם יש לה מותנים כמו לגיטרה איטלקית

למעלה