אני אנסה לשחזר Billy Joel - Piano Man beatles - while my guitar dire straites -mony 4 nothing - play the guitar play the drums השטן ירד לג´ורג´יה - המון כינור מוזכר אני גיטרה - פרברים נגן לי ירדן על כינור... - כינרת
בלליקה בלליקה הוי שירי לי אם אשכחך ירושלים נגן לי כינורי עד שאמות בצלילי המצולה קרן יער רחוקה נגנת לי שיר על הגיטרה וקולך רעד יש קרנבל יש גיטרה די טובה ואהבה שמה אם לא ידעת טרזה אה אה ירח מעל הרצליה גמל וחליל מנגינת החליל חליל רועים ירון גולשים עדרי הצאן מה לי ומי לי עוד כנען על גבע רם על ראש התל חליל רועים שם מחלל עגלה נדודים כינור וריגושים עם עוד מושכים אותך שירים וגם גיטרה ואיך ארונציק הבריון היה לוחץ אקורדיון וגם צועק בקול אדיר עכשיו כאן מלח ועשן וצליל גיטרה סכין שלופה ומשחקי שש בש דוד המלך בא למסיבה תנו לו גיטרה או כינור ואת חבשת על צמותיך את הכתר ואנכי הרכבתי אקורדיון על גה רועשות נוגנות אוזניו מפוחית קטנה נוצצת הוא אוסף אל שפתותיו מפוחית מפרשת ידיה שרה שיר של שמחה וילל הו ברצלונה ברצלונה על כלי מיתר עם גיטרה עם מנדולינה לקול תופים וחצוצרות הורי הורי שתי גיטרות מול עיני כבר הכול כיפלים יש לי אישה נהדרת וכינור של פעם לארוחת הערב יש יופי של טעם יש לה מותנים כמו לגיטרה איטלקית