שירים רבותיי שירים

שירים רבותיי שירים

לכל אחד מאתנו יש את השירים שהוא חוזר אליכם אחרי אחרי ריב עם הבן זוג/אחרי פרידה או סתם שהוא מרגיש הכי רע שיש. אפשר לחלק את השירים לשני סוגים. שירים שעוזרים לדמעות לצאת והשירים שגורמים לך להתחזק. מה השירים שלכם? תכתבו שירים גם בעברית וגם באנגלית!!!

pain is MY love

New member
אני חולה על שירים!

בעיקר אני שומעת מוסיקה ישראלית כי אני מתחברת עוד יותר למילים.. בתקופה האחרונה יצא לי לשמוע הרבה שירים שגרמו לדמעות לצאת: אפרת גוש- שעתיים אחרי (כאילו נכתב עליי! על אהבה לא ממומשת לבחור שפשוט לא מתאים לה...) אפרת גוש- תמיד כשאתה בא (שוב שיר שנכתב עליי! תשמעו את המילים תבינו) עברי לידר- כמה שאני אוהב (פשוט שיר עצוב...) עברי לידר- אגדות (על בחורה שחיה באגדה ולא במציאות...) סינרגיה- לחבק אותך (לא משנה אם תרצו או לא תרצו אי אפשר שלא לבכות בשיר הזה) מאיר אריאל- לא יכול להוריד ממך את העינייים/שיר כאב (אבל זה רק כי הכדורגלן שלי הרגיל אותי לשמוע אותו..) קיצור הבנתם את הפואנטה... שירים שאני יכולה להזדהות איתם. וכשאני רוצה להתחזק אני שומעת את: אביב גפן- רוקנרול (שוב בגלל המילים) ומשום מה יש לי שיר אחד שפשוט המנגינה שלו עושה לי טוב על הלב.. Eve 6- Inside Out

בשלולית

New member
יש פשוט כל כך הרבה...

אני לא יודעת ממה להתחיל... אבל שירים שמחזקים אותי זה כל השירים של סינרגיה.... ואם לא... אז טרנסים רועשים במיוחד
מה שגורם לדמעות לצאת.... זה שירים קיצ'יים כאלה אבל מזמן לא בכיתי בגלל שירים כאלה.. ז"א מזמן לא היו שירים שכשבכיתי התחברתי אליהם...

אני במצב שאת מתארת

יש לי את עינייך מספרות של תמיר גל שביל האושר גם של תמיר גל מי אשם באהבה של אבי ביטרואל תיעלמי של תומר חן אני יודע שזה סינית בשביל כמה ממכם אבל אם תקראו את המילים תבינו למה השירים האלה גורמים לי להזיל דמעה כאילו כתבו אותם בהזמנה אישית

Cobe Anan

New member
וואי, קשה אנגלית בסלולר..

טוב, יש כמה שירים של גארבג` וכמה של היהודים שעוזרים להרגיש טוב מזה שאני מרגיש חרא, לעומתם דרים ת`יאטר נותנים כוח, והשיר אקו`ס של פינק פלויד פשוט מרגיע.. שירים שיכולים לשבור אותי, בלי קשר למה שקורה סביבי הם `פרפקט דיי` של לו ריד, `מיי וויי` של פרנק סינטרה, ו`THE SPIRIT CARRIES ON`ג€ של דרים ת`יאטר. השניים הראשונים הושמעו בלוויה של מפקד/חבר, והשלישי פשוט כל כך עוצמתי בחיבור שבין מלל לביצוע המוזיקלי.. אגב, לא קשור, אבל השיר שאני פשוט יכול לשכב ולמות אחרי שאני שומע אותו: LIPS OF ASHES-PORCUPINE TREE. פשוט אורגזמה.

Zoharrr

New member
../images/Emo6.gifפשוט אורגזמה

ואתה שומע מוזיקה טובה איש:)

למעלה