שירים רבותי שירים[מכה שנית]

שירים רבותי שירים[מכה שנית]

השיר הכי נשמע אצלך של כפיר? השיר הכי נשמע אצלך בכללי: שורה משיר של כפיר שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע: שורה משיר בכללי שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע: תבלו

../images/Emo9.gif

השיר הכי נשמע אצלך של כפיר? יש קרב קשה בין להיות עצמי לאור יעלה .. אני לא יודעת מה יותר ... השיר הכי נשמע אצלך בכללי: כרגע, הביצוע המ-ד-ה-י-ם!! של דיוויד קוק לallways be my baby שורה משיר של כפיר שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע: אם הנצח נפרם אז זה די מטומטם להמשיך עוד תסביך.. שורה משיר בכללי שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע:רק מקומות חסרי אהבה זוכים לאהבה מוחלטת

../images/Emo126.gifהנני כאן -]

השיר הכי נשמע אצלך של כפיר? הממממ אני חושבת שהאור יעלה.. אבל בד"כ זה כל הדיסק ביחד. השיר הכי נשמע אצלך בכללי:כרגע זה ביטלס.. כלמיני שורה משיר של כפיר שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע: "יכול להיות פה שמח" שורה משיר בכללי שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע: לא מצליחה לחשוב כרגע...

ADIQUEEN

New member
אז ככה..

השיר הכי נשמע אצלך של כפיר? הפחד נעלם השיר הכי נשמע אצלך בכללי: לבכות לך שורה משיר של כפיר שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע: "ואוכיח לך שעצבות היא סתם מילה מהאגדות" שורה משיר בכללי שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע: "היא לי חבר היה לי אח"

א-ני!

השיר הכי נשמע אצלך של כפיר? "להיות עצמי" "ועוד געגוע".. השיר הכי נשמע אצלך בכללי: שירים של אביב- בעיקר מתוך "זה רק אור הירח" שורה משיר של כפיר שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע: "לחיות מבלי להיות כינור שני.." שורה משיר בכללי שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע: "הילדים במשברים, ההורים כחולים סגולים והאו שמלווה אותו צורח .. זה רק אור הירח"
תהנו היום בל"ג בעומר

../images/Emo152.gif

השיר הכי נשמע אצלך של כפיר? כרגע- הפחד נעלם. השיר הכי נשמע אצלך בכללי: פיי, שאלה קשה. זה בא בתקופה.... כרגע- גוליית- כוורת שורה משיר של כפיר שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע: אין משהו ספציפי. שורה משיר בכללי שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו כרגע: אם יש שיר שכולל את השורה "אהההההה, נגמרו החפירות של תולדות!", זו השורה

למעלה