שירים רבותי! שירים!

pain is MY love

New member
שירים רבותי! שירים!

מה השיר שהכי הכי מתאר מה שאתם מרגישים הרגע זה ממש?.... אל תחשבו הרבה! פשוט תכתבו.... אצלי זה השיר של עידן רייכל- מכל האהבות "מכל האהבות שיש לחלום ביקשתי לי אותך אתה רחוק ממני וליבי חסר אותך ולא ביקשתי לי דבר מלבד להיות שלך מלבד להיות איתך." מתגעגת לקטנטן שלי

liontamer

New member
לא זוכר את השם

וגם בדרך כלל אני לא שומע את עברי לידר אבל... "ברגעים שטוב לי אני לא יכול לכתוב חוויות מרגשות כבר לא פוגשים ברחוב בין גשר לגשם שני גלגלים, בנאדם קטן, הרגלים גדולים אז תשלם בזמן שיהיה רשיון לקחת אותה סיבובים מסביב לשעון תשמור על החופש שלך לא אמרת מילה והיא כבר בלי חלק עליון זה תמיד אהבה..." יש מצב שדילגתי על איזה שורה שתיים או מליון, ובטח גם התבלבלתי בכמה מילים... אבל כמו שהשיר אומר, ברגעים שטוב אני לא יכול לכתוב... לאון אני כותב.

airstrip

New member
עברי!

(אובססיה). לא דילגת ולא התבלבלת. אני אוהבת את "ואולי". "ואיפה החיים שלך, הא? מערכת ויתורים גדולה זה לא האמיתי שמחפשים זה רק הרגש שחוטף מכה". ובכלל, עברי לידר ענק.

בדיוק השיר שלי.... ../images/Emo99.gif

כי נאי מרגישה ממש כמוך אהובי רחוק ממני (בתאילנד) ולא ראיתי אותו כבר חמישה חודשים! מה שמחזיק אותי זה שחודש אוגוסט מתחיל ובסופו יהיה איחוד מרגש :) מכל האהבות שיש לחלום ביקשתי לי אותך אתה רחוק ממני וליבי חסר אותך ולא ביקשתי לי דבר מלבד להיות שלך מלבד להיות איתך.

Cyndi Lauper

New member
Cyndi Lauper- Time After Time

שיר מדהים של סינדי (אני חולת נפש אני יודעת D-: ) שיר שקט יפה...

c o h e n 8

New member
Comfortably Numb של פינק פלויד

פשוט האוירה משרה את זה עליי....מי שמכיר את השיר יודע על מה אני מדבר

Wonderful tonight

בביצוע מההופעה של הדייר סטרייטס ואריק קלפטון. למה? כי עם זה אני נרדם במסדרון האחורי של הטנק כשאני רוצה להירדם ולחשוב על המישהי הנפלאה שלי.

pain is MY love

New member
יאללה בואו ניקח את זה צעד אחד קדימה

איזה שיר אתם מרגישים שפשוט נכתב עליכם?! שיר שכל מילה בו מתארת את החיים שלכם....? וכמובן תנמקו... אצלי זה "תמיד כשאתה בא" של אפרת גוש. "תמיד כשאתה בא אני טיפה יותר יודעת שאסור אבל זה לא עוזר לי לא עוזר כשאתה בא אני שומרת מחזיקה עד שהכל עובר אני יודעת למה באת ומה אסור שייאמר ...... אולי אצליח יום אחד לצאת אולי תראה בי מה שאני באמת אולי אצליח יום אחד לצאת אולי תראה בי מה שאני באמת"

c o h e n 8

New member
אצלי זה TIME של פינק פלויד שוב

השיר אומר שכשאתה צעיר יש לך את כל הזמן בעולם ואתה יכול לבזבז אותו בלי לחשוב ואז כהרף-עין אתה שם לב שעברו 10 שנים בלי שתשים לב ואתה עומד באותו מקום,ומאז כל נשימה שמתקצרת מקרבת אותך קרוב יותר אל הסוף...... ולפעמים אני מרגיש ככה שהזמן עובר לי מהר מדיי בלי שאני ירגיש

למעלה