"שירים שאוהבים" עם יהודית- 15.10 |!

YA2007

New member
"שירים שאוהבים" עם יהודית- 15.10 |!

שני דברים- 1. מי בא למופע במעבדה במוצ'ש? 2. בלילה שבין יום ראשון לשני הקרוב (זה יוצא 15.10) בשעה 02:00 תשודר בערוץ 1 התוכנית "שירים שאוהבים" עם יהודית. זה בעצם אוסף של קליפים של יהודית מתוך תוכניות הערוץ הראשון. ממה שזכור לי יש שם את הביצוע המקורי של "סליחות" ו"לקחת את ידי בידך" וגם את "בראש אחד" שהיא שרה עם דני ליטני. תהנו וספרו חוויות. חג שמח

על "שירים שאוהבים"...

ניסיתי להחזיק את עצמי ערה, אבל מה לעשות, חוזרים לבית ספר היום, אז זה אומר שאני קמה בשבע ומתחילה לעבוד. בכל מקרה, איכשהו התעוררתי בסביבות ארבע וחצי, ממש מסטולה, והשארתי בכוונה את הטלוויזיה פתוחה על הערוץ הראשון. רק בשביל הרקע הכללי, התוכנית הייתה במסגרת הלופ של ערוץ 1, ואמנם הלופ התחיל ב00:15, אבל זה התחיל משתי תוכניות אחרות. אז איכשהו קמתי בארבע ומשהו, וראיתי רק את הסוף של התוכנית, שזה בערך שלושת הקליפים האחרונים. היה את "באה מאהבה" בביצוע מדהים עם להקה מקומית (צוף!
), "כשאת בוכה את לא יפה" עם נורית גלרון, שהיה נחמד ויחסית מצחיק ורק הוכיח לי עוד יותר שאני לא מבינה למה אנשים מתבלבלים ביניהן... למרות שהשיער של נורית היה משום מה באותו צבע של השיער של יודית, והיה בסופו של דבר את "צער לך" עם אריק איינשטיין ויוני רכטר המדהים בפסנתר. לצערי לא ראיתי את סליחות, ולא את כל השאר, ואני קצת מתבאסת על זה אבל אני אחיה. זה בהחלט עשה לי אנרגיות טובות לכל היום הזה. אם מישהו יודע על שידור חוזר, שלא יהסס להגיד.

YA2007

New member
היו שם גם

"שניים בראש אחד" של יודית ודני ליטני מתוך "עוד להיט" (מתישהו בסוף שנות ה-70), "לקחת את ידי בידך" מתוך הופעה אינטימית בצוותא עם ירון בכר בשנת 1990 ו"הילדה הכי יפה בגן" בביצוע ממיס ממש כשהיא יושבת על פסנתר לבושה כמו ילדה ויוני רכטר מלווה אותה, גם כן מסוף שנות ה-70. אמרו לי שבחג ערוץ 1 שידר באיזו תוכנית גם קטע מ"אשה בגילך", עוד שיר שקצת נשכח בשנים האחרונות. בכל אופן לי היה ממש נחמד ללכת לישון אחרי שראיתי את התוכנית הזאת...

למעלה