שירים שווים של ליידי גאגא

Sivan3221

New member
שירים שווים של ליידי גאגא

היי, מצאתי איזה פלייליסט נחמד של ליידי גאגא ואני רוצה להוסיף לו שירים טובים כדי להשמיע במפגש של חברים, אבל אני לא מכירה את השירים המוצלחים באמת שלה (ואשמח להתחיל עכשיו :)) האם תוכלו להמליץ לי על שירים כדי שאדע מה להוסיף? תודה מראש לעוזרים! הנה הפלייליסט. סיוון

mrShankly

New member
מצליחים או מוצלחים? ../images/Emo8.gif

אלה ה-20 המוצלחים ביותר שלה לטעמי (הסדר מחייב
), כשהדגשתי את אלה שהם הכי מצליחים שלה, ובטח יהיו מוכרים לכל מי שיהיה שם. Dance In The Dark Alejandro Bad Romance Monster Paparazzi Judas Poker Face The Edge of Glory Just Dance Scheiße Lovegame Beautiful, Dirty, Rich Speechless Telephone Born This Way Government Hooker Eh, Eh, There's Nothing Else I Can Say The Fame Marry The Night Fashion Highway Unicon (Road To Love)

mrShankly

New member
וכמובן איך שכחתי את השניים האלה ../images/Emo26.gif

So Happy I Could Die
ו-Heavy Metal Lover, שהם חלק בלתי נפרד מהטופ טן שלי. אם יש מקום, גם לא הייתי מוותר על הדברים האחרים שיש בפלייליסט (Rock Show ו-Wish You Were Here) כי גם הם מצויינים, אבל מצד שני, מבחינתי כמעט כל דבר שגאגא הוציאה הוא חומר של אלבום אוסף (חוץ מBad Kids ו-Brown Eyes), ככה שאני משוחד...

limors2

Active member
אני חושבת שזו פרסומת לאתר הזה.

אבל מילא, אפשר להמשיך להפוך את זה לשרשור "מהם שירי הגאגא האהובים עליכם". אז מה הם?

Nens333

New member
מציע לפתוח לזה שירשור חדש דנדש

הנושא מספיק חשוב לקבל לעצמו שירשור לא?

באופן כללי רוב האלבום האחרון...

בעיקר שייסה, יו אנד איי, רוד טו לאב, אייידג' אוף גלורי... מפיים מונסטר באד רומאנס, אלחנדרו, סו האפי, מונסטר... קיצר הרבה שירים. :p

gagajunkie

New member
קטע הוידאו האהוב עלי של גאגא מהתקופה האחרונה

הקטע הזה, בו ליידי גאגא מבצעת את השיר HAIR חצי בצרפתית וחצי באנגלית, הוא לדעתי אחד הקטעים הכי מרגשים של גאגא מהתקופה האחרונה. השילוב של הצרפתית, השיער הארוך שמתפזר לכל עבר, הפסנתר, הבעות הפנים שלה (נראה כאילו עוד רגע היא פורצת בבכי) ובנוסף האופן שבו הקהל מגיב לאיך שהיא שרה (כולם מצמידים ידיים כמו בתפילה מתחת לסנטר) - מראה לי שמעבר לעובדה שהקטע הזה מרגש כשצופים בו דרך המחשב, היה שם קסם במהלך ההופעה כשגאגא הופיעה לייב. אז רציתי לשתף אתכם בזה כי לא עובר יום בלי שאני צופה בקטע הזה וחושב לעצמי שכל שניה בו פשוט מושלמת:) הקטע המדובר:)

למעלה