שירים שיצאו בקרוב

שירים שיצאו בקרוב ../images/Emo160.gif

אני יודע שבעבר הוכנה רשימה, אבל יש שירים חדשים שיצאו בקרוב בערוץ, והינה הם. כולל את : הוויט סטריפס, מיוז, ניין אינץ' נאילס, כריס קורנל, אינקובס, קורן מטאליקה וכו'. The White Stripes - Icky Thump ברור שהולכים לחרוש לו את התחת, אלה הוויט סטריפס גאד סייקס ! The Smashing Pumpkins - Tarantula סמאשינג פאמפקינס חוזרים עם שיר חדש. דיי ברור שזה הולך להיחרש... Tool - Jambi שיר חדש ללהקת הגות' מטאל. לפי דעתי יש מצב שתתפסו אותו במקומות 10 - 8 במצעד הרוק. Nine Inch Nails - Capital G NIN חוזרים עם סינגל ל-UK בלבד, ז"א ש-M2 לא יעברו עליו בשקט לאחר שהסינגל הקודם שלהם יצא רק בארה"ב. Megadeth - Washington Is Next אחת מלהקות המטאל הותיקות שהערוץ אוהב חוזרת עם אלבום חדש ושיר חדש. Chris Cornell - She'll Never Be Your Man אקס אודיוסלייב וסאונדגרדן חוזר עם להיט חדש אחרי "You Know My Name" הלקוח מאלבום חדש. Daughtry f/Slash - What I Want כריס דוטרי הצעיר מאמריקן איידול מוציא שיר שמגיע לכלל (השיר הקודם שלו "It's Not Over" לא יצא בבריטניה, ובגלל זה לא ראינו אותו בערוץ) והוא משתף פעולה הפעם עם אקס גאנז אנד רוזס, סלאש. Incubus - Oil And Water אחרי שלאכזבתנו "Love Hurts" לא הגיע לערוץ, הינה שיר חדש שלהם שככל הנראה דווקא כן יגיע. Killswitch Engage - The Arms Of Sorrow שיר חדש של קיסוויץ' אינ'ייג' מאלבומם החדש. הסינגל מגיע אחרי הפסקה של 7 (!!!) ללא שום סינגל, בעוד שזה הסינגל השני בלבד מהאלבום. KoRn - Evolution כן, גם לקורן יש שיר חדש. יחרש ללא צל של ספק. Yellowcard - Light Up The Sky שיר חדש ללהקת יאלוקארד שחוזרים. Kaiser Chiefs - The Angry Mob סינגל שלישי לצ'יפס מהאלבום הנוכחי, שמגיע רק אחרי חודשיים וחצי שיצא הסינגל הקודם מהאלבום החדש שלהם. The Fratellis - Flathead שיר חדש לפרטליס, שללא ספק יחרש כמו כל שלל שירים האחרים. Marilyn Manson - Heart Shaped Glasses כן, גם המפלצת חוזרת עם שיר חדש ואפל מאי פעם. Modest Mouse - Missed The Boat נראה שמודסט מאוס נדבקו לשירים הקשורים לים. הסינגל השני מאלבומם החדש. Taking Back Sunday - My Blue Heaven סוף כל סוף, שיר חדש של TBS אחרי Liar. Muse - Map of the Problematique שיר חדש למיוז, זמן קצר יחסית לאחר אינויסיבול. שיר שמזכיר את דפש מוד, מה שיוסיף לשיר חרישה מסיבית ב-M2. Tenacious D - Classico שיר חדש להרכב של ג'ק בלאק וקייל גאס. ככל הנראה הוא יופיע בערוץ, למרות שאורכו הוא רק 1:04 !!! Metallica - Death Is Not The End השיר החרוש של הזמן הקרוב - מטאליקה עם שיר חדש! אומנם הוא יצא עוד דיי המון זמן, אבל כבר בקרוב הוא יהיה אוליבול לאיירפליי, מה ששם אותו ברשימה הזאת.

milkofamnesia

New member
הקליפ לפלאטהד יצא כבר מזמן בגרמניה

לפי מה שידוע לי. השיר החדש של קייזר צ'יפס יהיה מגניב וגם של מיוז ודשבורד של מודסט מאוס לא היה שיר על ים, רק הקליפ...

Rose131

New member
טוב שTBS נזכרו../images/Emo122.gif

וואי, מטאל
[אז מי בא להופעה של מגהדת'?
]

ואולי זה קצת מאכזב למעריצי MCR...

אבל לצערי באיירפליי לא היה רשום על טינייג'רס, אז זה לא סגור שהוא יגיע ל-M2.

Rose131

New member
עזוב אותך יגיע לא יגיע,

הוא בכלל יוצא!?!?!?!
[ותודה רבה כמובןD:]

sapir lee

New member
כן, ב31...והפעם זה בטוח!

זה ישודר בTRL אמריקה, אז נצטרך לראות ביוטוב כנראה...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif סוף סוף!!

TRL מגיע אלינו שלושה שבועות בדיוק אחרי. אבל מידי פעם MTV משתגעים ומחליטים לתקוע MADE באמצע שבוע חחח

lestatgirl

New member
או מיי

טוב של הוייט סטריפס כבר יצא, וגם הקליפ וגם השיר הם אמ.. דיי טובים האמת וואי ממש לא יהיה לנו שקט ממיוז הא, אבל האמת שהם עושים בחוכמה.. יש שיר שהפראטליז מתכוונים לא להוציא, האלבום שלהם יצא כ"כ מזמן.. ובאמת יראו את המנסון החדש אחרי כל ההמולה סביבו? מעניין איך יהיה הקייזר החדש, הקליפים שלהם נראים אותו דבר בזמן האחרון, יש מצב למשהו פחות ממוחשב? ואני מקווה מאוד בישביל הסאמשינג פאמפקינגס עד שהצלחתי לא לשנוא אותם, שהקליפ לא יהיה קשור לשם השיר בשום דרך, או שאני באמת אפסיק לראות תערוץ.. רק לי יש ציפיות מNIN?

Brianstorm

New member
אווו קייזר#%#$%@3../images/Emo13.gif

הוויט סטרייפס כבר יצא-נחמד ביותר אבל מג וייט בשיער חום זה מוזר 0________o אני מחכה לפרטליס,קייזר וסמאשיג

MoonyAvFreak

New member
אעעעעעעעעעעע מיי בלו האבן.

הם גוררים את זה כבר שנים. שיצא כבר!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הוא כבר חייב לצאת כבר! יואו!

הם אפילו הופיעו איתו כבר שהם חיממו את לוסטפרופטס באנגליה.. שהם בכלל שרו רק את הסינגלים ו-וואט איט פילס לייק טו בי אה גוסט.. ניראה לי
לא זוכרת חחחח וב-מיי בלו הבנ אז היה קטע של שקט [הקטע שאדם אמור ללחוש] ואז הוא כזה יושב על הבמה עם כל הליפה שלו כל הפנים ואז פתאום הוא בא ביציאה של שתי שורות מ-מיי לאב של ג'סטין XDDDDD ועוד בקול של ג'סטין
שהוא בכלל עושה יותר טוב מהקול של עצמו בהופעות XD

MoonyAvFreak

New member
תפוזונע

די לדבר על זה :( הייתי משלמת 1000 שח כדי לראות את טייקינג בלייב :( אעע גררר זה ככ לא פייר. העיקר שהיה לך כיף. :) *להשאר אופטימית מעיין :O*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה היה יותר מ1000 ש"ח.

אם רק הייתי יודעת כמה יצא לנו הטיול בר מצווה הזה של אח שלי.. הייתי ממשכנת את הבית ועוברת לגור אצל חברה :O טוב.. לא עד כדי כך.. אבל יצא המון!

MoonyAvFreak

New member
בסדר....אבל זה היה טיול וזה.

חחח הייתי משלמת 1000 שח בשביל רק ההופעה..וכל השאר..פסדר..אבל ההופעה עצמה 1000 שח כמו שהייתי משלמת איזה 1500 שח כדי שבלינק יחזרו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כדי שבלינק יחזרו??

הייתי מוכנה למכור את כל הדיסקים/בגדים שלי! הווו כן!! ואז היה לי המון המון כסף והייתי נותנת אותו לטום דלונג' כדי שהם יחזרו

אז תתחילי לחסוך..../images/Emo223.gif

החלטתי שלא משנה מה אני נוסעת ביומהולדת שלי להופעה שלהם ואין לי עם מי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif איתי איתי! ../images/Emo9.gif

מתי יש לך יומולדת?? אני חוסכת עם חברה למסע הופעות בלונדון [רצוי לוסטפרופטס ומכר] לפסח הבא. או מקסימום תחילת החופש הגדול הבא XD

סבבה../images/Emo223.gif

היומהולדת שלי בפברואר.. יש לי עוד איזה חצי שנה כדי להתחיל לתכנן ואז אני צריכה לראות אם אני אסע ביומהולדת שלי או בחנוכה/פסח אחרי.. רציתי תחילת חופש הבא אבל אני מתגייסת מוקדם מדי ;[ ולונדון זה אחלה כי אם לא אני כנראה אצטרך לחכות שהם יופיעו באיטליה ואז איכשהו לסחוב את אמא שלי לשם

למעלה