שירים, שירים, שירים.

שירים, שירים, שירים. ../images/Emo79.gif

תמיד מחפשים את שירי האהבה של כל הזמנים. שירים לאמא. שירים לימי הולדת, שירים לכל מיני דברים דביקים. אז לא עוד! אני רוצה שירים פוגעים. לא מתוך סדיסטיות. סתם רוצה שורות פוגעות משירים. ואני אתחיל - "אם אתה רוצה להיות שקר, אז בבקשה. אני מזמן שיקרתי, מאז אני איתך" [מלך/ דנה ברגר]

Vdrums

New member
חחח אהבתי את הרעיון ../images/Emo58.gif

"עכשיו שהכל אבוד, היא אליך תחזור, תשים את ראשך בחיקה, ובערת בה אש, בוא נישאר ידידים, ואתך לאהוב בוא נשחק בלהיות רחוקים ובוערת בוערת בה אש" נפלת חזק/איפה הילד

leper

New member
יש לי מילה לתת...

כל אחד ודרכו לגיהנום. דרכי מנווטת בין מילותיך. צועד בדרך פתלתלה ודוקרנית, המובילה את חיינו. האכזבות אשר ממלאות את ליבך, נישפכות אל אוזני. המעשים אשר עיוותו את יומך, ניתזים מבין מבטיך. אני מזיע ונוטף- הסביבה כל כך קרה, רגעים שעברו דרכך, חורצים בכאב את הריצפה. אני מרים את עצמי מהקרקעית, ומוריד את הזבל.

לא מכירה.. מתנצלת.

"הייתי רוצה לשבור לך את הלב, שתדמם על השטיח החדש של אחותך" [פנסים/ שרון חזיז + עברי לידר]

morannnnnnnn

New member
הנה אחד --------->

של שר-מתוך השיר strong enough : 'Cos I'm strong enough To live without you Strong enough and I quit crying Long enough now I'm strong enough To know you gotta go

Vdrums

New member
ויש גם את זה

שכחתי את שמה של הזמרת now go, walk out the door just turn around now you're not welcome anymore

Gloria Gaynor - I Will Survive

"לך ואל תסתבך, אני אפילו לא אהיה עצובה ואל תענה לי לא בקשתי תשובה. שונאת אותך עכשיו וזה בסדר אני לא אשאר לבד גברים עומדים אצלי לפי הסדר אתה לא כזה מיוחד" [לא טוב לך תלך/ ריטה]

PurpleGoat

New member
"אל תדאג, אני חושבת עלייך...

אבל שוכבת עם כולם.."
אביב גפן מה שמזכיר לי בחורה אחת שהקדישה את השיר הזה לחבר החייל שלה ברדיו מי אמר חוסר טאקט? =)

ועוד שיר חביב.. ../images/Emo9.gif

"לי זה לא אכפת אם שמך הוא מעוות או אם הוא נשמע כמו שם של מחלה את עושה לי די בסדר וזה מה שקובע והחזה שלך הוא משהו משגע זיוה - שמך עושה לי בחילה" [זיוה/ פוליאנה פרנק]

למעלה