שירים שירים שירים

deep ocean

New member
שירים שירים שירים

אני מאד אוהבת מוזיקה, לרקוד ושירים לי שעוד לא הבין... בא לי לכתוב מילים של שירים שאני אוהבת נתחיל בזמר הראשון חבל שאתם לא שומעים את המנגינה כי אלו רק מילים..זה מאבד לפעמים את כל היופי של השיר! יזהר אשדות/מלך שלך כשאני רוצה לצאת מעצמי אני הולך אלייך לאט אני צועד שני רחובות פונה שמאלה נכנס לבניין אני מדליק את האור עולה במדרגות מחפש שוב את האור שכבה תמיד מוקדם מידי מנגב את נעלי מצלצל בפעמון מחכה כל כך הייתי רוצה להיות מלך שלך שלא מבקש לרצות את החופש שלך ולא מרגיש כמו הדיוט מתדפק על הדלת שלך אני לומד ממך כל כך הרבה את משוחררת מכל הזוהמה את מתנכרת לכוחך, ליופיך לא מודעת לכל המהומה את מספרת על עולם של נשים לפעמים אני לא מוצא בו מקום כשוף ומכווץ שעות אני יושב איתך וחושב על אהבה הייתי רוצה להיות מלך שלך שלא מבקש לרצות את החופש שלך ולא מרגיש כמו הדיוט מתדפק על הדלת שלך הווווו הווווו הוווווו הווווו הווווו הוווווו הייתי רוצה להיות מלך שלך שלא מבקש לרצות את החופש שלך ורק עומד כמו הדיוט מתדפק על הדלת שלך שלך שלך שלך הייתי רוצה להיות מלך שלך הו כן כן הייתי רוצה להיות מלך שלך הא הא הא הא הא הא הא הא כן כן כן הייתי רוצה להיות מלך שלך הא הא הו הא הא הו ואה הא האאא יזהר אשדות/נועה של הים לפעמים צוחקת ככה סתם היא פשוט כזאת נועה של הים גם כשהיא ביחד היא תמיד לבד נועה של עצמה ושל אף אחד בואי הנה נועה נשב על החול הצדפים ורודים והים גדול מסביב שמיים ועולם ובאמצע נועה של הים נעלמה יומיים מי ראה איפה היא צודקת ומתי טועה היא בקצה המזח אין מה לעשות כשעד כלות האופק לא רואים ספינות השיער שלך מתנופף ברוח יש לה בשקית ספר ותפוח יש לה נטייה בלי סיבה לסבול נועה של שמיים נועה בכחול ועננים כתומים סגולים ועננים כתומים סגולים והשקיעה כל כך כחולה אפשר לטבוע ולא לשמוע שיר על נועה לפעמים צוחקת ככה סתם היא פשוט כזאת נועה של הים יזהר אשדות/יש לך אותי לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים שאותך לא עברו מעולם לכי איתם קחי ילדה אהובה את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכל לכי ילדה אהובה כי עוד לא מאוחר אל המחר לא לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא לא אל תשכחי אני כאן אל תכעסי אהובה אם נתנו לך לחשוב אין כאן מקום לאהוב פעם היה זה חלום שאליו מגיעים ממקומות אחרים לא לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא לא אל תשכחי אני כאן ואני כבר עייפתי מאד על שנים אבודות לא אבכה עוד שביקשתי למצוא את הסוד זה שגם לך מחכה לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים לסטות להגיע דרכם אז לכי איתם לא לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי הו לא לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי הו לא לא אל תשכחי..... אני כאן

deep ocean

New member
ואוו ואוו ואוו ../images/Emo99.gif

ואוו ואוו ואוו מקודם כתבתי פה כמה אני אוהבת מוזיקה, ועכשיו הרגע לספר כמה אני אוהבת סרטים. ללכת לסרטים בקולנוע או לראות אותם בווידאו (עדיף בקולנוע) זה אחד הדברים שאני יותר אטהבת לעשות. ראיתי עכשיו את "בלתי שביר" סרט מ-ד-ה-י-ם מענין שהוא "במקרה" מדבר על להקשיב לעצמנו ולגלות בעצמנו את הדברים המיוחדים לנו ואת העוצמה הטמונה בנו! ברוס ויליס וסמואל ל ג´קסון נותנים משחק מצויין! לא ברור למה אנשים שראו את הסרט אמרו לי: א. הסוף מעצבן (יא דפוקים, זה כל היופי - הסוף המפתיע!) ב. לא ממש אהבו את הסרט זה קרה לי עם עוד סרטים מבריקים שאנשים שדיברתי איתם לא התלהבו מהם (למשל מגנוליה, אושר ועוד) זה מביא אותי למסקנה הסרטים האלו הם מבריקים וזאת עובדה זאת האמת הברורה לי מאד אז מה נותר לי לחשוב-כל שאר האנשים בעולם הם דפוקים? הם לא רואים את מה שאני רואה בסרטים? אני פשוט לא מצליחה להבין איך אנשים לא רואים את מה שאני רואה??? בקיצור היה לי נפלא עכשיו!!! ראיתי את הסרט לבד כי לא היה לי כח לחברים שלי שיזיינו לי את השכל שהסרט משעממם אותם או לא יודעת מה שמחה שהחלטתי לראות אותו לבד! :)

deep ocean

New member
השיחה עם השותף לשעבר!

אתמול נפרדתי לשום ממישהו שחשבתי שאני רוצה אותו בתור שותף, להחלטה שאני לא מעונינת בו בתור שותף כי הוא משדר לי דברים שאני לא אוהבת הגעתי מלפני כמה ימים, אבל רק אתמול טילפנתי אליו. הייתה שיחה מאד מוזרה שגם הוכיחה לי שצדקתי בתחושות שלי אמרתי לו שהחלטתי לו לראות אותו בתור שותף הוא היה מופתע מ-א-ד אבל הגיב יעני ב-COOL הוא אמר לי כמה דברים מוזרים שהראו לי שהוא באמת חשב עלי בקטע מיני (בפעם האחרונה שנפגשתי איתו היה קטע שחיפשנו דירה, וישבנו קצת לנוח, והוא כזה נגע עם הברך שלו 3 פעמיים בברך שלי ולא היה לי ברור אם זאת הייתה מקריות או מכוון) הוא איחל לי בהצלחה עם החבר שלי?!?!- אין לי חבר לא יודעת איך הוא הגיע לזה, אבל הוא שידר לי תחושה שהוא רוצה בי אבל יעני הוא מאחל לי בהצלחה עם החבר?! רק מראה שהוא חושב לכיוונים כאלו (מהאנשים שירצו אותי, אבל יאחלו לי-בהצלחה עם החבר, הוא מהאנשים האלו) והוא כזה משך את השיחה, איחל לי כל מיני דברים משונים מאד אני רק הקשבתי לו היתה לי הרגשה שהוא רוצה להמשיך את השיחה, אבל בשתיקה שלי עזרתי לו להפסיק את השיחה ושמחתי כל כך שאיזה כיף שהוא לא השותף שלי!!!!! :))) בכל אופן פשוט ממשיכה ללכת אחרי התחושות בטן שלי! אמא שלי כזה הגיבה-למה וויתרת עליו את לא תמצאי שותף שתאהבי או לא תמצאי דירה שתאהבי מה את חושבת לעצמך-את תמצאי מה שתרצי?! לא את לא תמצאי אני הגבתי בזה שאמרתי לה שאני אמצא מה שאני ארצה ושהיא לא צריכה לדאוג לי ושאני לא צריכה להתפשר ו ש א נ י לא לחוצה בכל אופן, כאשר דיברתי עם ההילר שלי לפני שהוא נסע לחו"ל דיברתי איתו על החשש שאולי אני אראה מלא דירות וכשתגיע הדירה הנכונה אני אמשיך לראות דירות, ולא אבין שהיא הנכונה או כשיגיע השותף אני לא אבין שהוא הנכון הוא חייך חיוך גדול ואמר-את בקרוב תמצאי דירה והיא תהיה הנכונה את תדעי את זה!!!!! את לא תמשיכי לחפש כאשר תגיעי לנכונה והוא צודק כל כך צודק! אוהבת את העולם מיכל אז נרגעתי.... :)

אוטוטו עוברים לפורום סרטים !

קודם כל נדמה לי שאני "חייב" לך על הודעה קודמת : נדע אם יש לנו טעם דומה בסרטים אחרי שנראה את בילי אליוט וסנאצ´...
בקשר למגנוליה : אני אישית ראיתי (בסינמטק, כלומר : כמו שצריך !) ומאוד אהבתי. אממ... קשה לי לומר שנהניתי, בסה"כ זה סרט די קשה לדעתי, שאוחז בגרון ומטלטל. כל האנשים שאני דברתי איתם על הסרט שיבחו וציינו לטובה. אותי הצפייה הותירה די shakey ומותש נפשית (והחלק הכי גרוע, זה ששעה וחצי מאוחר יותר היה לנו מפגש גרעין ראשון מזה שנה ומשהו - הלכנו לראות יחד איזה סרט ממש דפוק (גם על גרעין...),שאם הייתי זוכר את שמו הייתי מזהיר את כולכם ממנו !). בקיצור, כמה חודשים אחרי זה קראתי איפשהו ב"הארץ" כתבה על ביקורות סרטים. איזו פונקציונרית בהוליווד כתבה שם על סרטים פלצנים. אחת הדוגמאות שהיא נתנה היתה מגנוליה - בדגש על הקטע של הצפרדעים. היא אמרה משהו כמו : כנראה שהבמאי התלהב מעצמו יותר מדי והחליט לשבץ בנבואת הזעם שלו מוטיבים דתיים של חטא וגאולה. בעיני, הקטע הזה הוא אחד האדירים בסרט... טוב, היא גם נתנה הוראות אחרות לזיהוי סרטים פלצניים : סרט שרובין וילאמס מגלם בו גבר עם זקן, סרט שרובין וילאמס מגלם בו גבר עם זיפים, סרט שרובין וילאמס מגלם בו גבר מגולח-למישעי. הרגיזה אותי... נראה לי שספציפית לגבי מגנוליה, כדי לתת לו לחדור צריך להתרכך קצת ולאפשר לעצמך להזדהות עם הדמויות בהתחלה. צופה שלא ירשה לעצמו לכאוב, דן את עצמו לצפייה ארוכה ומתישה רווית אנטגוניזם.

deep ocean

New member
המממממממ

היום אני אראה עם חברים את סנאצ´ בילי אליוט אני ארה אצלך :))) חהחה אהההה בקשר למגנוליה 3 החברים הכי טובים שלי צפו בסרט הזה איתי חוץ מחברי לשעבר שמאד אהב את הסרט שלותם ממש השתעממו!!! הם כמעט נרדמו לדעתי הם חסרי רגישות, או סליחה-פחות רגישים ממני ומחברי לשעבר והם לא ממש מדברים על הכאבים שלהם אז איך הם יתחברו לכאב של אחרים?!??!?!? בקיצור אני מעדיפה לראות לבד סרטים או עם מי שנהנה כמוני מסרטים כאלה :)

הסרט "בלתי שביר" הוא

נפלא ומדהים בעיני. נהניתי מאוד מאוד מאוד ממנו. ראיתי אותו רק פעם אחת, אבל אני מתכוון לראות אותו שוב, כפי שאני עושה כמעט תמיד עם סרטים שאני אוהב. אז את רואה, את לא לבד... אוהב אותך תמיד, בן

deep ocean

New member
יאללה אז בוא אלי עכשיו

לראות את הסרט שוב פעם!!! טוב אני יודעת שאין לך אוטו אבל אם היה- זה היה נחמד!

מתגעגע אלייך -

וכרגע גם כואב לי הראש ואני לא מרגיש כל כך טוב. נוכחותך בהחלט היתה עושה לי טוב.

deep ocean

New member
חבל ../images/Emo3.gif

הממממ אני בצ´אט עכשיו בחלומות הצלולים תבוא אם בא לך

למעלה