שירים שירים!

שירים שירים!

קורה לכם שפתאום כשקשה ומצב הרוח על הפנים יש שירים שממש נשמעים כאילו כתבנו את המילים בעצמנו? ים של דמעות למשל - תמיד היה בשבילי שיר של זוהר ארגוב.. לא התייחסתי אליו באופן מסויים. פתאום כל מילה שם כאילו נזעקת מתוכי בכל הכח. השיר החדש של גלי עטרי - אני מרגישה כאילו מי שכתב את השיר מכיר אותי וכתב אותו כדי להגיד לי: שם שיר: מה שאת אוהבת להקה/אומן: גלי עטרי לחן: יצחק קלפטר מילים: מאיר גולדברג קחי מה שתרצי, מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יש לך זמן לגדול, כמה יפה את קחי את העולם כמו פרי קחי כל מה שאפשר אין אחת כמוך, את כבר יודעת שתוכלי תמיד לבחור כל מה שתרצי לזכור תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יום אחד יבוא מי שחיכית לו מי שאת רוצה שיבוא עם מה שאת אוהבת בו איך איך הוא קלע בול?? מקווה שזה בסדר שהבאתי לכאן את מילות השיר.. זה היה כדי להמחיש את שאליו התכוונתי. ואם למישהו בא, שישתף איזה שיר מדבר אליו ברגעים אלו או בכלל..

noa128

New member
היי סרטנית

מצטרפת לברוכה הבאה של עלמה
לגבי השירים - לפעמים לא רק מרגישים שכל מילה מזדעקת החוצה, אלא שמישהו כבר כתב עבורנו את המסר שאנחנו רוצים להעביר, ואז מביאים שיר. שיר מתנה, שיר נחמה, שיר אהבה. אני הראשונה שתאמץ בחום את העניין, אלא שכאן בתפוז יש איסור גורף על ציטוט מלא של שיר, ואיסור עוד יותר גורף על לינק לקובץ מוזיקה - זה קשור לזכויות יוצרים ולהסכמים שיש לאתר עם ארגוני האקו"ם למיניהם. אז מאחר וקמה מצד הגולשים צעקה, כי איך אפשר לקחת מאיתנו כזה כלי של ביטוי מהלב, הפשרה שהושגה בעניין הזה היא כזו - מותר לתת לינק לשיר, מאמר וכד' (טקסט), או לצטט עד שני בתים. וכשתרצי לספר ולשתף, ככה שנכיר אותך יותר ונדע איזה שירים מתאים לתת לך
- את מוזמנת. ערב נעים, נועה.

את צודקת..

אני לא מהיום ולא מאתמול בתפוז, פשוט שכחתי מזה שאסור לפרסם מילים של שירים.. מן חוק שכזה פה. אז לא יקרה שוב. תודה על הברוכה הבאה.. מזמן שאני לא מצליחה להשתלב כאן בפורומים בתפוז אולי כי קשה לי להתמיד בזה.. לא יודעת.. בכל אופן אנסה להתמיד הפעם. כייף שיש פורום חדש למרות שאתם ביניכם ותיקים, לי זה לא מפריע. ערב טוב.

1הופ

New member
מאוד אופטימי השיר שלך, סרטנית

יפה לך. את יודעת, יש שיר שליווה אותי בפרידה הגדולה הראשונה שלי. רק הייתי חושבת עליו והדמעות היו מגיעות. הוא באמת תיאר את מה שהיה לי ומה שהרגשתי. (דרך אגב, זה שיר של שיניד אוקונר). ובפרידה האחרונה ליווה אותי שיר אחר לגמרי (שלכת של עמיר בניון). אז אני לא מתפלאה ששירים עוזרים לנו להביע את הרגשות שלנו, והיה לי מאוד מעניין לראות כמה שונים השירים שעשו לי את זה בשני המקרים. ברוכה הבאה.

פּרפרית

New member
באמת אופטימי, קוסמת.

וזה מה שמתאים לי עכשיו, היום. ציטוט: If I had my way" I'd grow wings to fly High above these hills Across a scarlett sky And I would circle you Like a bird of prey "I would capture you וגם: Is there no relief" For this tortured heart Though I touch your face We're still worlds apart If it could cleanse my soul I would walk through fire To be free at last "...Of this strange desire והקישור לכל השיר, אני מקווה שיצליח לי

למעלה