שירים שכיף לשמוע בחורף!!!

שירים שכיף לשמוע בחורף!!!

בעודי חוזר הבייתה נתקפתי אווירת חורף שלא ניתנת לתיאור במילים והדחף הראשוני היה לשמוע שירים של חורף כי זה כה גזעי וכיף כיף כיף אז יאללה תמליצו!! הנה כמה: גשם בעיתו- רותי נבון (?) summer moved on- A ha כשחיכיתי לך על הספסל- אהוד בנאי דקה בפרד"ס- תמיד נחמד :) שער הרחמים- מאיר בנאי ready or not- fugees זמן ללכת- יובל בנאי

המלצות לשירים זה שלי../images/Emo46.gif

סתם, לא אמממ אמליץ עללללל אממ
לילות לבנים- אביב גפן (גם למי שלא כ"כ אוהב אהמ אהמ זה שיר מקסים)
חמימות חולפת- דנה ברגר טוב זהו אני אפסיק מה זה הרשימה האומועית הזו?!?!? זה מה שקורה עם כל ההיסטוריה הזאתתתת כמה היסטוריה כמה היסטוריה סטוריה אפשר לבלוע אפשר לבלוע לוע אבא תרחםםםם אבא תרחםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל כשאני אהיה יותר במיטבי אשוב:) אהה והמלצה רצינית אחת לפחות - ברי סחרוף/ עיר של קיץ הבנתם ת'תיחכוםםםםם?!!? קטעיםםםםםםםםם!!!
מה אבל דוגרי זה שיר די חורפי לא? הו ואיזה שירררררר שהאל יברך את ברי בחיי חורף נעיםם

הכבש ה-16- רעמים וברקים

וקדימה....רעמים וברקים בליל חורף קר....לא נשמעים תמיד אותו הדבר...ברקים ורעמים...רעמים וברקים לפעמים קרובים ולפעמים רחוקייייים מוש- יה... תמיד טוב =) Barry Manilow - Mandy Coldplay - The Scientist Frente - Bizarre Love Triangle ואין לי כוח אז אני מסיימת בשיר הנודע.. Frank Sinatra - Singing in the Rain ye! כה גזעי

שלי ../images/Emo13.gif

קול גלגל-שוטי הנבואה חורף-עברי לידר כשזה עמוק-קורין אלאל ואביתר בנאי לא תדעי לעולם- ארכדי דוכין תחזרי-ארכדי דוכין ואייל גולן פרח-בביצוע של עברי לידר הדורבנים-השואו שלך אקדח- אביתר בנאי שלכת-אביב גפן וכמובן יש לי סיכוי-אביתר בנאי

שרוניפו

New member
ארכדי דוכין ואייל גולן?!

איזה ניפוץ של אשליה שארכדי תותח.. מה גרם לו לעשות את הדבר המסכן והלא יעיל הזה?! בלעעעעע כל שאר השירים באמת מצויינים =)

sHotZy M

New member
יש לי../images/Emo79.gifיש לי../images/Emo79.gif

סיכויקלוש-שרון הולצן
לא קל/אם כבר-היהודים
כמה כוכב-עברי לידר
תתחנני אלי-אביתר בנאי
ואני רק רציתי לשיר/הלוואי יהיה בי כוח-ריטה
שיר מס' אחת-מיקה קרני
הנך יפה-הפרוייקט של עידן רייכל
קשה בלעדיך-שרון ליפשיץ
אח של סאלים-שוטי הנבואה
לאט לאט-שלום חנוך
בלוז כנעני-אהוד בנאי
כמה שירים-מוש בן ארי
מכה אפורה-מוניקה סקס (תמיד טוב....
)
אמונה-שוטי הנבואה
אני אכתוב עוד שירים כשאני אזכר בהם....

הי התגעגעתי אליכםם../images/Emo23.gif|ג'ירפה|

טופ אני גונבת מהדר שיר..רעמים וברקים..ארר הגאונות של יונתן גפן..
גשם חזק-מוניקה..נו איך לא?! ימים של שקט-לולה בואי ניפרד-חמי רודנר[אררררררררר אני חורשת על השיר הזה בזמן האחרון..] מותק שלי-גלעד שגב פשוט ונאמן-דבק הימים שלנו-היהודים היינו עושים אהבה-כנסיית השכל קרנבל-הדורבנים שושנים[עצובות]-עידן רייכל מסיבת התה של עליזה-איפה הילד When yu say nothing at all-Ronan keating סיכוי קלוש-שרון הולצמן יום אחד-אלג'יר חורף.

falafel1

New member
חורף!

וואו בדיוק קודם חזרתי מהעבודה אחרי הלילה שהבטיחו שירד גשם ולא ירד וכל הדרך ממודיעין הביתה הייתה חורפית אבל לא גשומה וחשבתי על זה הכן סטראוך לחורף :) זמרות הולכות ממש מתאים ואני עכשיו מקשיב לאנפלאגד של אלאניס. מומלץ גם קרול קינג אחינועם ניני בקטעים השקטים שלה כנל שינייד אוקונור אין על הבלדות של סטיבי וונדר וכל מיני דאב'ים למיניהם חורף שמח לכולם!

למעלה