שירים שכתבתי לאחרונה

שירים שכתבתי לאחרונה

מתוך "יש בך את הכח להמשיך" גרסה 2 "לא נורא ילדה הכל עוד יסתדר נסיכה הכל יבוא על מקומו בשלום ואת תרגישי כאילו היה זה רק חלום שחקי עכשיו עם מה שיש הראי לבחור שממך עוד יתייאש מחי כל דמעה מעינך זאת אינה אלא רק מנת חלקך אז קומי עכשיו על רגלייך גרשי צרותייך ומחי דמעותייך אני שם למענך שימי ראש על כתפי ובתקוות נשתכשך את רק לביאה פגועה ושאגתך לכל עבר תשמע לכן חייכי עכשיו חיוך גדול לך הייאוש לא יגרום ליפול תהיי חזקה כי את יכולה אל תשכחי.. שאת לביאה אל תתני דבר לגבר כי ידוע - הוא שוד ושבר אותך יטרטר לכל עבר ולבסוף אף יחפור לך את הקבר לכן הקשיבי נא אולי בחור אני ללא הגיון אך גם לא מעט נסיון אז המתיקי עכשיו כאבך ואותך אחבקך דמעותייך אמחה... אעזור לך להמתיק את הגלולה המרה." -------------------------------------------- ספרי לי "ספרי לי ילדה מה בלבך הייתי רוצה לדעת מה עובר עכשיו בראשך בהשערות מתכסה בלנחשך מתנסה עד שאותך אבין לא אתרצה אז ספרי לי עכשיו ילדה מה אותך מערער אני רוצה בכנות שיחד נמשיך להשאר לכן סיימי שתקתך אל תהיי לי לחידה בלעדייך אני לא כאלא בטיפה המרה ספרי לי סודותייך שיטותייך תרגלייך וכפרח אהבה כך אפתח לפנייך אני רוצה אתך לשקוע בשקיעה לנגוע את הלילה הבא שלנו לזרוע ואותך אומרת "אני אוהבת אותך" לשמוע כי אז אתן לך כל חיי ולידייך אושיט שלל חלומותיי רק אמרי לי עכשיו שאותי את רוצה ועל ים אהבתי לך אפליג בספינה..." ------------------------------------------- את הכל בשבילי "את כל מה שאני צריך כל מה שלבי מצריך יושב בשכונה סיגרייה מעשן לבי רוצה אלייך לי לא מחשבן יורד להביא עיתון.. בדרך רק מציץ בשעון לא יכול לחכות בידייך רק רוצה להשבות ובעבודה לא מתרכז את כמו חלום שלפתע מתגנז מוצא עצמי יושב במרפסת בעוד מחשבתי עלייך כלל לא מתאפסת ועם החברים שמריצים עניינים ראשי לבינתיים מטייל לו בעננים ואז כשמנסה לאכול את מה שמונח לפניי לא יכול לסבול חוטף כאב ראש ולוקח אקמול והלב.. כ"כ אוהב.. כ"כ סוחב... עלייך כה חושב... רק אצלך רוצה להתגנב ובדיוק כששוקע בחלומות מוטרפים מתעורר כך לפתע בשכונה על הספסלים..." --------------------------------------------- אהבתי לך איי איזה דכאון אין לי תאבון את אהבתי לך רוצה לשיר באמנון את לא לידי ואותי זה הורס את העתיד בלעדייך פשוט לא תופס איי איזה בלאגן על תקוות נשען את מה שבלבי לך רציתי להגיד כבר מזמן אך את פשוט לא כאן כשעלייך שומע אני ברגש דומע מביט ביונה מחפש אצלה את התשובה האם תדע על מה בלבי המהומה איי איזה ביעוס אחרייך אני בחיפוש אני מין כזה טיפוס... שבלעדייך מזלו מנחוס! אז למה שלא תופיעי.. על הקץ לדכאון תודיעי אל תשכחי שבלעדייך אני כמו סהרור המצב שאנך נוכחת ממש ארור.." --------------------------------------------- אהבה שבלב אהבה שבלב למי שואהב ברגש מתערבב מביט לשמיים סופר כוכבים וכותב לך שירים את כמו מלכתי שולטת בכל הנעשה בי ואני כאביר.. עושה הכל לזכות בך ולבסוף נלחם באויר את משהו מיוחד איזשהו זן נכחד יודעת להלהיב אך לפגע ואותי כך לשגע אהבה שבלב למי שאוהב ושר לך שירים כמו בסיפורים מבקש שנהיה שני אוהבים אך את דעתי את מטריפה ללא כל תקנה הסתכלתי עלייך ברחוב עוברת שיערך מסדרת.. פנייך למעט מאפרת רק מתגנדרת נראת ממהרת רציתי לגשת בעדינות אך הפחד נשאר אולי חושש מתגובתך אולי ממחשבתך מה שבטוח אולי בך ולא אתברך אהבה שבלב אותך כה אוהב עלייך רק חושב את כוחי ממך שואב אנא אראי שלך אכפת - תני סימן שיבוא עוד היום ונשב ככה שנינו... מחובקים בגן :) ------------------------------------------ תשוקתי "תשוקתי לך כנהר פראי אשר נסחף ברגש עילאי את כה רכה כה ענוגה בלעדייך אני כמו שיכור.. המבקש לטיפה המרה פנייך היפות כשלל פיות אשר על נבל פורטות עורך כגלימה כמשי כקטיפה ואת כולך דבר אדיר אשר בא אליי ביום בהיר כציפור קטנה בידיי נחתת אהבתי לך ... ליקטת." -------------------------------------------- אני יושב עכשיו ליד המיטה. ועלייך חושב ללא הפסקה מנסה להתאפס לחשב להנדס מאותם זכרונות שהותרת להנמס אך זה כל שנותר את עזבת וחומך נשאר קשה להאמין איך הכל עבר.. וטעם שפתייך בפי נגמר אך היום הפך ללילה והלילה לסתיו נותר רק לב נכזב... שחושב עלייך ונגנב."

tsipi35

New member
שחור - אתה תותח

תגיד - אתה שולח את השירים לזמרים? אם לא אז קדימה

למעלה